Tragiczna forma zawodnikow w dobrym klubie

MATI31 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.01.2008, 18:23    Pytanie
Mam ogromniasty problem z FM 08. Gralem w kazda edycje od CM 4, i nie omieszkam, bylem w to dosyc dobry (niemal zawsze wygrana LM), i stosowalem ciagle ta sama taktyke. Ale teraz jest klopot ze skutecznoscia. Poczatek byl niezly strzelilem 22 bramki w 5 mecach w lidze (dziekuje, dziekuje ;D), i wywdawalo sie, ze nic mnie nie powstrztyma. Jednak mam juz Poczatek stycznia, i spadlem na 3 pozycje. W LM ledwo wywalczylem awans na drugiej lokacie (za Olypique, przed Steua i Szachtarem). Moi zawodnicy maja tragicznie niskie morale, stosuje taktyke 442 ofensywna, rotacja sklad - to oczywiste. Rozmowy przeprowadza moj asystent (motywacja 20), moja wiecej zlego robie niz dobrego :). Bylem dwa razy na dwutygodniowym urlopie, i poprawa byla tylko chwilowa. Chcialbym dodac, ze mecze u siebie, potrafie wysoko wygrywac (np. ostanio 5:0 z Man City), gorzej z wyjazdami - nie potrafie wygrac nawet z najgorszymi! Styl treningu zrzucilem z poradnika, a moi trenerzy ucza zawodnikow bardzo dobrze min. 4 gwiazdki na kazda statysyke. Probowalem zmienic taktyke, ale to tylko pogarsza sprawe. Jak moj MU moze sie podniesc?

PS. Kasy na transfery nie ma, bo kupilem za 20 euro AsamoAH Gyana ktory do dzis nie otrzymal pozwolenia na prace, nawet po nowym kontrakcie, i probie wypozyczenia do klubu patroanckiego.

JaQbUs Młody aktywista

0
02.01.2008 19:48    #10
TAK! Jeszcze tupnij nogą!! "beszczelna" ta gra normalnie! Tak! A co do tematu to: Spróbuj zlikwidować strzałki (czy tam rajdy, jak kto woli) u bocznych zawodników. Mi to daje dość spore efekty ^^

Użytkownik uznał post za pomocny

Piotrś Młody aktywista

0
02.01.2008 19:49    #11
Ja tez nie zmieniaim całej taktyki:P moze cos modyfikuje lekko xD ale kontry jade zawsze ^^

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.01.2008 19:51    #12
ale ja wygrywam w pierwszej:) ale te bramki denerwuja!!a zmiane po pierwszej polowie prawie zawsze robie!morale maja chlopaki bardzo dobre i znakomite!

marcin89 Partyzant

0
02.01.2008 20:00    #13
byc moze zle z nimi rozmawiasz zbyt ostro przed sezonem dales im wysokie premie?
i czy powiedziaales dzialaczom pilkarzom za walczysz o tytul

marcin89 Partyzant

0
02.01.2008 20:01    #14
to ich motywuje

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.01.2008 20:03    #15
gram w czeskiej lidze i sie nie pytaja o cele tylko mam wygrac lige!premie dalem zwykle!teraz dalem zeby asystent z nimi gadal moze poskutkuje

MATI31 Partyzant

0
02.01.2008 21:10    #16
Hmm zawodnkow daje srednie premie... A dzialaczom nic nie mowilem, tylko dla nich minimalne posanowienia do zwyciestwo w lidze. U siebe zawsze gram ofensywnie (chyba ze z naprawde trundym przeciwniiem, wtedy staram sie wciagnac na swoja polowe i z kontry), a na wyjezdzie defensywa. Z moralami problem jest z tym, ze w poprzednich menedzerach praktycznie wszscy mieli znakomite, i to nawet jesli nie zawsze wygrywalem. Nie widze, zeby jakis zawodnik narzekal na kontrakty, gracze sa zadowoleni z obciazen treningowych... Moze wyciagne z polki zakurzonego FM 07 i dopiero potem zagram w trudniejszego 08...

luki604 Partyzant

0
03.01.2008 00:01    #17
ja mam podobnie a gram dlugo i dobrze mi to szlo ale nie to jest najgorsze... krew mnie zalewa jak patrze na 10 z rzedu zmarnowana okazje sam na sam...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.