Rozwój klubu w FM08

Evening Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.04.2008, 15:41    Pytanie
1. Gram Doncaster. Wprowadziłem ten klub z 3 do 2 ligi angielskiej i już drugi sezon ocieram się o awans do pierwszej. Na mecze przychodzi komplet kibiców(ok. 15000), finanse też są całkiem niezłe bo 19 mln E na koncie a reputacja z regionalnej wzrosła na krajową. Kiedy proszę zarząd o rozbudowę stadionu to odpowiadają mi, że nie wymaga on rozbudowy. Jakie warunki muszę spełnić jeszcze aby doczekać się powiekszenia stadionu lub wybudowania nowego? Czy na odmowę może mieć wpływ to, że obecny stadion jest nowiuśki bo zbudowany w 2006 roku i kiedy najlepiej prosić o jego rozbudowę?
Proszę o odpowiedź bo zastanawiam się czy wykorzystać budżet transferowy do kupna graczy czy oszczędzać na inwestycję w infrastrukturę.

2. Słyszałem, że podobno jest taka możliwość, że jakiś bogaty inwestor może chcieć zasponsorować nasz klub. Czy to mozliwe i jak to wygląda w praktyce (co sprawia, że może się zainteresować naszym klubem i czy stawia jakieś dodatkowe wymagania)?

3. Czy niezadowolenie z intensywności treningu przekłada się na spadek atrybutów zawodnika?

4. Jaką mój klub musi mieć reputację, żeby nawiazać współpracę dot. korzyści majątkowych?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
15.04.2008 19:45    #10
RDEQ napisał coś co zrozumiałem że najpierw ty jesteś filialnym a później patronackim i tu sie nie zgodzę.O ile dobrze wiem nie można nawiązac umowy z zespołem z tej samej ligi.I nie mozliwe by np Wigan był filią Chelsea jak kiedys nawiązałem umowę Legią z Motorem9byłem Motorem awansowałem i za kilka dni unieważniono umowę bo nie mogę byc filią zespołu ztej samej ligi.Choc edytor chyba załatwia sprawę

krolik123 Partyzant

0
17.04.2008 19:59    #11
ja mam pytanie
jesli obejme klub z najnizszej ligi angielskiej i bede klubem filialnym to jesli bede chcial zerwac umowe i byc,,samowystarczalnym" to cos bede musial klubowi patronackiemu zaplacic?? jakies odszkodowanie lub cos w tym rodzaju?? jesli tak to mocno dostane po kieszeni?? :]

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
17.04.2008 20:56    #12
Nie musisz mu nic płacic.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.