1. Gram Doncaster. Wprowadziłem ten klub z 3 do 2 ligi angielskiej i już drugi sezon ocieram się o awans do pierwszej. Na mecze przychodzi komplet kibiców(ok. 15000), finanse też są całkiem niezłe bo 19 mln E na koncie a reputacja z regionalnej wzrosła na krajową. Kiedy proszę zarząd o rozbudowę stadionu to odpowiadają mi, że nie wymaga on rozbudowy. Jakie warunki muszę spełnić jeszcze aby doczekać się powiekszenia stadionu lub wybudowania nowego? Czy na odmowę może mieć wpływ to, że obecny stadion jest nowiuśki bo zbudowany w 2006 roku i kiedy najlepiej prosić o jego rozbudowę?
Proszę o odpowiedź bo zastanawiam się czy wykorzystać budżet transferowy do kupna graczy czy oszczędzać na inwestycję w infrastrukturę.
2. Słyszałem, że podobno jest taka możliwość, że jakiś bogaty inwestor może chcieć zasponsorować nasz klub. Czy to mozliwe i jak to wygląda w praktyce (co sprawia, że może się zainteresować naszym klubem i czy stawia jakieś dodatkowe wymagania)?
3. Czy niezadowolenie z intensywności treningu przekłada się na spadek atrybutów zawodnika?
4. Jaką mój klub musi mieć reputację, żeby nawiazać współpracę dot. korzyści majątkowych?
Proszę o odpowiedź bo zastanawiam się czy wykorzystać budżet transferowy do kupna graczy czy oszczędzać na inwestycję w infrastrukturę.
2. Słyszałem, że podobno jest taka możliwość, że jakiś bogaty inwestor może chcieć zasponsorować nasz klub. Czy to mozliwe i jak to wygląda w praktyce (co sprawia, że może się zainteresować naszym klubem i czy stawia jakieś dodatkowe wymagania)?
3. Czy niezadowolenie z intensywności treningu przekłada się na spadek atrybutów zawodnika?
4. Jaką mój klub musi mieć reputację, żeby nawiazać współpracę dot. korzyści majątkowych?
Najnowsze posty