Różnorodnie i kolorowo
Ceyvol 11.08.2010 17:15 368 czytelników 0 komentarzy
Sporo się działo przez ostatni miesiąc w naszych dwóch rewolucyjnych działach. Zarówno zbiory plików jak i grafik poszerzyły się w znacznym stopniu, dlatego nadeszła pora podsumować dokonania Ministerstw Infrastruktury oraz Kultury.
Pierwsze z nich przeżyło prawdziwe wariacje, jeśli chodzi o rodzaje nowych dodatków. Zaczęło się dość nietypowo – przed rozpoczęciem ćwierćfinałów Mistrzostw Świata w RPA oddaliśmy w Wasze ręce niepowtarzalny CM Revolution ZIN: Mistrzostwa oczami Rewolucji, w którym to mogliście poznać opinie redaktorów na temat wydarzeń afrykańskiego turnieju. Na zagranicznej scenie rozwiązano tymczasem odwieczny problem z pozwoleniami na pracę, skonstruowano kolejny wydajny reżim treningowy, a także przeniesiono do wirtualnego świata realny terminarz angielskiej Premiership. W żaden sposób nie mogło się jednak równać z naszymi kolejnymi dziełami, bowiem pierwszy FM 2010 Revolution Update, a także nowa wersja Vetr's Revolution Fake Patch to pliki ze znacznie wyższej półki. W dziale graficznym także nie zabrakło eksperymentalnych rozwiązań – aż trzy megapacki herbów klubowych przywędrowały do nas zza granicy, każdy w innym, niepowtarzalnym stylu: FMG'10, Bubble oraz Simbolos Supremos. Jeśli jednak ktoś nie przepada tego typu eksperymentami, to warto wspomnieć, iż kondi192 wykonał standardowe logosy lig: austriackich, szwajcarskich, duńskich oraz amerykańskiej na najbliższy sezon. Świeżo upieczony Członek Rządu zaszalał także pod kątem facepacków. Oprócz łódzkiego Widzewa, Sparty Praga oraz SC Wiener Neustadt w popularnym Cut-Out, wzbogacił też naszą bazę o nieco bardziej eksperymentalne zdjęcia piłkarzy Celtiku Glasgow, Borussii Dortmund. Nasz nowy współpracownik, Mitchie, stworzył paczkę twarzy zawodników AS Saint-Etienne. Swoją cegiełkę w tej dziedzinie dorzucił również Dawidek, w postaci twarzyczek piłkarzy Olympique Lyon. Ostatnio jednak wspomniana dwójka współtworzyła zestaw koszulek polskiej Ekstraklasy, a pierwszy z nich wykonał solo stroje drużyn 1. Bundesligi – oba dodatki w cenionym stylu SS'09. Regularnie przeglądajcie nasze działy, ponieważ dzięki temu Wasza gra od czasu do czasu będzie mogła nabierać nowych barw i urozmaiceń. Teraz mogę już tylko zachęcić do pobierania!