Błąd Spalonych w FM'ie! I Rzutów różnych!

zia800 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.01.2008, 14:28    Pytanie
Witam

Zakładam ten temat ponieważ w moim fm'ie występuje bardzo widoczny błąd spalonych oraz rzutów rożnych. Przedstawie 3 sytuacje które się najczęściej zdarzają.

Dośrodkowanie, np. Bojan (napastnik) w momencie podania był na spalonym ale nie brał udziału w akcji i bramke strzelił Arteta (pomocnik) który nie był na spalonym bo stał zdecydowanie za Bojanem. Oczywiście Gol nie został uznany bo BOJAN był na spalonym. Wiemy że taka bramka powinna być uznana, to nie jest przypadek bo miałem tak dużo razy.

następna sytuacja wygląda tak:
Np. Quaresma oddaje strzał, strzela gola ale oczywiście nie biorący udziału w akcji napastnik był na spalonym i gola nie uznano!

Rzuty rożne, co na pewno zauważyliście... dośrodkowanie na krótki słupek i zawodnik strzela w beznadziejny sposób... na pewno to zauważyliście, bo tak jest w KAŻDYM meczu! kilkakrotnie! w jednym meczu miałem 3 razy z rzędu rzut rożny i 3 razy był wykonywany tak samo! zmieniałem w ustawieniach rzutów rożnych jak mają wrzucać, to mimo wszystko dośrodkowują tak samo, czasem zdarzy sie inaczej.

Piszcie co o tym myślicie i czy Wam przydazaja sie takie błędy, a myśle że na pewno. Pozostaje tylko czekać na nowy patche i liczyć na to, że zostanie to poprawione.

goferzo Młody aktywista

0
04.01.2008 16:50    #10
nie zgodzę się co do istnienia błędu ze spalonymi - wielokrotnie mialem napastników na pozycji spalonej, nie biorących udziału w akcji a bramki zostawały uznane. Bo spalonego nie odgwizduje się tylko gdy zawodnik brał udział w akcji - jeśli sędzia uzna ze gracz absorbuje bramkarza ma jak najbardziej prawo odgwizdac spalonego. Nie wiem czemu, ale większośc graczy nowego fma twierdzi ze jest on nie realny, a silnik meczowy do kitu bo... jest on bardziej realny i wreszcie zaczął poziomem trudności przypominac realizm.

zia800 Partyzant

0
04.01.2008 17:16    #11
Stary nie mów że to nie błąd gry bo jest ewidentny błąd.

zia800 Partyzant

0
04.01.2008 17:18    #12
Napisałem na samym początku że nie ustawiam zawodnika na krótkim słupku, też o tym pomyślałem i ustawiłem zeby wrzucali w pole ale jednak wrzucaja na ten krotki kilkakrotnie w meczu, no jest to irytujące.

zia800 Partyzant

0
04.01.2008 17:21    #13
Jest błąd ze spalonymi ponieważ wątpię żeby sędziowie w tej grze byli aż tak inteligentni żeby potrafili oceniać czy zawodnik absoruje zawodnika, widac ze stoji od niego dalej to widać. Więc nie wal mi tu jakiejś przemądrzałej gadki, no stary :/

miszczu212 Partyzant

0
04.01.2008 17:23    #14
w fm 07 bylo tak samo z tymi spalonymi.
trzeba to akceptowac.

zia800 Partyzant

0
05.01.2008 23:22    #15
było, owszem. ale nie w tak często.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
06.01.2008 09:47    #16
spalone sie zdarzaja jak w kazdym fmemie. co do rzutow roznych do zdarza sie tak, ze przeciwnicy strzelaja kilka metrow od mojej bramki, a moje glowki wiekszosci laduja w siatce rywali. ma sie ten sposob.

MaBobek Partyzant

0
07.01.2008 08:12    #17
Dlaczego po Cornerze zawsze mam faul jak ustawiam zeby nikt nie stal przy krotkim slupku???

naimad83 Młody aktywista

0
07.01.2008 08:47    #18
Jesli chodzi o te spalone potwierdzam ze jest ich za duzo.

A co do rogów teżmam problem ale innej natury otóz szczelam duzo bramek z rogów ale ponad 90% mi nie uznaja bo ktos faulowal tez tak macie!!!!!!!!!

ag-25 Partyzant

0
07.01.2008 13:39    #19
Panowie, jedna sprawa wam umknęła! a mianowicie sędziowie. Przecież i oni są obdarzeni jakimiś umiejętnościami, a to także ma wpływ na odgwizdywanie wszelakich spalonych.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.