Co sądzicie o tych panach?

bartibis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.04.2011, 14:43    Pytanie
Gra wygenerowała mi dwóch ciekawych graczy. Czy mają oni szanse zostać gwiazdami w przyszłości? Czy trening tuga jest opłacalny?

Oto Oscar Mora
http://img97(...)uty.png/
A oto Juan Jose Fernandez
http://img82(...)lat.png/

Z góry dziękuje za odpowiedź

machaj88 Młody aktywista

0
29.04.2011 14:51    #1
Mora będzie gwiazdą, świadczy o tym wysoka pracowitość. Tylko jego atrybuty kompletnie nie pasują do pozycji. Przemianuj go na ofensywnego pomocnika prawego. Chociaż... Słaba błyskotliwość... Tak to już jest z regenami, że zawsze coś nie bangla. Możesz nawet nauczyć go gry na szpicy ataku, bo ma do tego wspaniałe predyspozycje: wykańczanie, gra bez piłki, opanowanie, wzrost, no i błyskotliwość nie będzie już tak ważna.

Drugi natomiast grajek... Wątpię by przebił się do pierwszego składu, za słaby fizycznie, opanowanie i wykańczanie do kitu. Ale pracowitość i determinacja na dosyć dobrym poziomie więc możesz go podszkolić i sprzedać jak osiągnie pełnoletność (później nie otrzymasz tak korzystnej oferty)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 29.04.2011 o godz. 14:53

bartibis Partyzant

0
29.04.2011 14:58    #2
Nie wiem tylko czy tug da radę z Mory coś wycisnąć. Na razie kosztuje 3,1 mln Euro więc potencjał pewnie ma. Właśnie sam nie wiem co z tym panem zrobić. A co sądzisz o cofniętym rozgrywającym dla niego którego stosuje w taktyce?

szfedo Przodownik pracy

0
29.04.2011 15:38    #3
Jak dla mnie Mora to ewidentny lis pola karnego, zważywszy na jego atrybuty, a przecież ma tylko 15 lat! Z niego będzie świetny zawodnik jak nic, zresztą już ma staty na BBVA. Oczywiście na pozycji NS. Na rozgrywanie tak jak i na pomoc powinien być w miarę błyskotliwy, a on jak widać nie jest, chociaż zawsze możesz spróbować. Jednak ja bym radził zrobić z niego napstnika. TUG da radę wyciągnąć staty na maksa z każdego zawodnika, o ile gra i masz solidną bazę oraz szkoleniowców, chociaż w Realu o taką bym się nie martwił. U mnie newgen Plyaskin z średniaka (był nawet słabszy od Mateo Kovacicia) wyrósł na jednego z lepszych rozgrywających z ligi dzięki częstej grze i dobrym szkoleniowcom oraz bazie. Z niego też powinien być jeden z lepszych napastników gry.

bartibis Partyzant

0
29.04.2011 15:40    #4
Z grą będzie problem, bo mam Benzemę i Higuaina a gram jednym napastnikiem. Chyba, że młodzieżówki też się liczą.

machaj88 Młody aktywista

0
29.04.2011 15:45    #5
Występ w młodzieżówce to żaden występ. Możesz przenieść go na ten sezon do Castilli i obserwować jego grę, a nuż zabłyśnie i przebije Benzemę czy Higuaina. No tak, ale wtedy nie będziesz mógł trenować mu napadziora... ;/ To może tak, wytrenuj go na napastnika i patrz czy w młodzieżówce gra na tej pozycji. Przenoś go do pierwszego składu na mało ważne mecze w pucharach itp. i ustawiaj go na tej właśnie pozycji, a ewentualnie potem do Castilli.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.04.2011 o godz. 15:47

bartibis Partyzant

0
29.04.2011 15:48    #6
Na razie mam jeszcze Moratę, więc ma chłopak silną konkurencję. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

bartibis Partyzant

0
29.04.2011 15:55    #7
I ma do tego 15 lat, więc nie mogę go w tym roku jeszcze wystawiać, ale w następnym sezonie jak wyćwiczy pozycję zostanie 3 napastnikiem, który będzie grał w razie kontuzji. Chyba tak będzie najlepiej

szfedo Przodownik pracy

0
29.04.2011 18:14    #8
Na razie niech siedzi w u20 i tam trenuje pozycję napadziora, a jak już będzie uzdolniony to wtedy go będziesz mógł wypożyczać bądź wystawiać w końcówkach meczów coby się ograł.

bartibis Partyzant

0
02.05.2011 12:26    #9
A co sądzicie i tym żeby zrobić z niego klasyczną 10?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.