Nie wiem co jest przyczyną tego, że ja NIGDY nie miałem żadnych problemów z kraszami. Nie wiem, co robię, a czego nie robię, co pozwala mi ich unikać.
Jedyny crush, jaki zdarzył mi się podczas gry w Fm 2010 to wtedy, kiedy jako kompletny laik w tym temacie, próbowałem zrobić dla szanownego kolegi Zachiego skina. Zajęło mi to chyba 2 godziny, podczas których uruchamiałem FM-a, lub przeładowywałem skórki setki razy, i wtedy, po włączeniu takowej, jeszcze nie do końca zrobionej skrórki, wyskoczyło mi parę błędów, po czym - crush. Może więc jest to związane z plikami innymi, niż FM-owe. Proponuję spróbować zagrać chociaż ten jeden dzień na podstawie, bez skinów i dodatkowych plików. Skoro jednak jest to konkretna data, widocznie coś się wtedy ważnego dzieje. Ja obstawiam jakieś losowanie, np. grup eliminacji do MŚ czy coś. Polecam sprawdzić co może w tej dacie się dziać, i obejrzeć dokładnie to wydarzenie. Może jest np. losowanie półfianłu jakiegoś pucharu, a z uwagi na deszcz jeden z meczy przeniesiono za tą datę. Nie ma zespołów do losowania - i bum.
Nie miałem z tym nigdy na poważnie do czynienia, więc to tylko domysły. Ale rzadko się zdarza, żebym z takimi problemami sobie nie poradził, więc desperatów zapraszam na gg - postaram się pomóc znając dokładnie okoliczności błędu
Najnowsze posty