[quote="ag-25"]Makaron zadam Ci proste pytanie, czy zdarzyło by się tak aby w realnym świecie rozegrać dwa te same i takie same mecze?
A już o tych "dyrektywach" Legii nie wspomnę... pewnie Magiera nakazał im przegrać. Ruch umówił się, że im strzeli dwa razy w to samo okno, aaaa i na koniec Magiera pewnie miał tylko włączone kluczowe...
[/quote]
Panie specjalisto od rzeczywistości. Gra rzeczywista nie jest gdyż nie ma takiej opcji by Włochy Niemcy Hiszpania nie awansowały jednocześnie do finałów MŚ ,a grupę eliminacyjną wygrała Albania. Nie jest możliwe by w czasie mistrzostw świata z grup wyszły trzy drużyny afrykańskie i by Brazylia zajęła ostatnie miejsce w swojej grupie. Nie jest możliwe by Legia doszła aż do półfinału LE. Oczywiście realne tez jest zdobycie MŚ przez Austrię i gra w finale PNA Gabonu.. Te drobiazgi zresztą pozytywne świadczą, o tym,że "cyferki" w tej grze nie grają,przynajmniej w rozgrywkach innych niż ligowe. W ligach mam dopiero koniec drugiego sezonu więc statystyki nie mam żadnej,ale mam wrażenie ,że w tym przypadku atraktor będzie działał bezbłędnie.
Oczywiście opisane zdarzenia są możliwe,jak zresztą każde inne,ale prawdopodobieństwo tego jest tak małe,że praktycznie można uznać taki wynik za niemożliwy. to,że wyniki Legii są takie jakie są mnie nie interesuje. Skład mam rakietowy jak na polską ligę i skoro gram jak równy z równym z Napoli czy Sevillą to oczekuję dominacji w lidze,a nie durnych porażek. No ale skoro "cyferki" nie grają to mamy to co mamy.
Najnowsze posty