Czy ta gra jest p*****na ? :/

Kamlaq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.12.2007, 16:41    Pytanie
Instalując patch 8.0.1 myślałem, że wkońcu będę mógł pograć w grę bez bugów. Dziś niestety moja komputerowa myszka poleciała przez okno (na szczęście najpierw je otworzyłem) po tym jak przegrałem meczyk Chelsea (której jestem managerem) - Aston Villa. Przez 90 minut przeważałem, moi piłkarze mieli ok. 10 "stuprocentówek", a że w ataku grali Drogba z Aguero to mecz powienien zakończyć się gradem bramek... lecz niestety... skoro nie trafiali do pustej bramki z lini pola bramkowego... w 91 minucie pierwszy atak Aston Villi i jakiś frajer mija Cecha i zdobywa bramkę (chwile po tym momencie otwieram okno)... daje ustawienie 2-4-4, maxymalny atak, akcja... Lampard na skrzydło, tam Malouda mija obrońce, wykłada piłke do Drogby i GOOOOOOOOOL...a nie ma! Drogba niestety faulował oO (teraz myszka leci przez okno). Bramkarz godzine czeka z rozpoczęciem gry i sędzia kończy mecz. Rozumiem gdyby takie przypadki zdarzały się raz na jakiś czas... ale jeśli mam tak co mecz? :/ Jak u was to wygląda?... dopóki nie wyjdzie patch który poprawi ten zasrany silnik meczowy to daje sobie z FMem spokój bo mi żyłka wkońcu strzeli... wkurzają mnie też błędy obrońców i pomocników którzy nie ruszają sie z piłką, tracą ją i gol dla przeciwnika... albo rzuty rożne, dośrodkwanie na krótki słupek i piłkarz strzela przed siebie (4m koło bramki). Dalej wymieniać juz mi sie nie chce... :/

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
03.12.2007 17:01    #10
ale w ustawieniach moze cos porobic, moze cos mu sie uda. a tak to kamlaq to ktory jest w lidze?

Kamlaq Partyzant

0
03.12.2007 17:16    #11
Piotrś po to bo jestem ciekawy czy nie umiem grać czy to jest bug, skoro piłkarze światowej klasy marnują setke za setką. Nie kazy piłkarz to Paweł Brożek z zeszłego sezonu...
obecnie 5. Na początku troche pkt zdobyłem. Warte zauważenie jest to, że mimo 5 pozycji tylko 4 kluby mają mniej goli strzelonych odemnie... x[

Piotrś Młody aktywista

0
03.12.2007 17:16    #12
mi chodziło ze twoja rada -zmien zespoł ...;P bo napisałes ze tez tak miałes xD to kim gra to już jego problem:P i jego checi xD

sir.Morganfield Partyzant

0
03.12.2007 17:22    #13
Moim zdaniem nie da sie grać całego meczu jednym ustawieniem. Czasami pomaga zmiana ustawienia na bardziej defensywny, a następnie powrót do taktyki ofensywnej. Też zdarzało mi się, że atakowałem przez 90 min, oddawałem ponad dwadzieścia celnych strzałów i przegrywałem po jednej fantastycznej kontrze rywala. Słowem większa arytmia gry powinna pomóc na taką sytuację.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
03.12.2007 17:23    #14
ktos mi kiedys powiedzial, to znaczy na stronie cmrev bylo gdzie napisane, ze na poczatku idzi nam bardz dobrze jakims zespolem, a po dziesieciu kolejkach zaczynamy przegrywac. ja osobiscie nie gram mocnymi zespolami, bo zawsze konczy sie to tak samo. zaczynam przegrywac. kamlaq. szkoda myszki.

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.12.2007 17:26    #15
ja znalazlem sposob na nieskutecznosc:)mam 4 napastnikow i piatego juniora!i robie niesamowita rotacje miedzy nimi!zawsze ktorys strzeli a dodatkowo nie narzekaja ze nie graja w pierwszym skladzie!a SI podnoslo poziom trudnosci do...nierealnosci!

Zagłębiaczek Partyzant

0
03.12.2007 17:27    #16
Poza tym w kazdym zespole kiedys moze nadejsc kryzys ;> nawet w takiej "potedze" jak Chelsea, dlaczego Murinho odszedl? bo byl kryzys? ;> nie grali tak jak grac powinni wiec go wyrzucili... wg. najskuteczniejszym sposobem na takie druzyny jest brak gwiazd, albo inaczej - przede wszystkim aby nie bylo nadmiaru gwiazd, bo tak bylo z realem i tak jest z chelsea... takie moje zdanie :P a co do Twojego problemu to pobrobuj innych zawodnikow :) to nie boli :)

max20067 Partyzant

0
03.12.2007 17:28    #17
a wiesz ile Fernando Torres mial 100% sutuacji
w meczu z newcastle(14kolejka sezonu 2007/08)
5 a wiesz ile wykorzystał 0
liverpool wygrał ten mecz 3:0

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.12.2007 17:31    #18
Zagłębiaczek dobrze radzi!pozbadz sie tych gwiazd!z zainwestuj w "prawdziwych"pilkarzy!

Zagłębiaczek Partyzant

0
03.12.2007 17:37    #19
np Manchester - gwiazda C. Ronadlo i Rooney - aktualny mistrz Anglii, Arsenal - Fabregas - aktualnie pierwsi w lidze z tego co sie nie myle :) dlatego nie lubie grac tak silnymi druzynami :) najsilniejszym klubem jakim gralem kiedykolwiek byl Lyon i to bylo w FM05... a takto zawsze jakies sredniaki albo slabiaki :) to jest o wiele ciekawsze dla mnie :P

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution