Sytuacja jest taka (znów). Podczas zmiany rozdzielczości, lub ustawienia tryby wyświetlania w oknie w ustawieniach gry, gra "chowa się" do paska menu. Jak tylko kliknę inną rozdzielczość niż aktualne 256-1440 to gra się minimalizuje do menu start. Nie mogę jej zmaksymalizować wtedy. Nie reaguje na polecenia. Jedyna opcja to wyłączenie procesu w menadżerze urządzeń. Mam dwa monitory jeśli to ma jakieś znaczenie - jeden 2560x1440, a drugi - 1920x1080.
Już kiedyś tak miałem i widzę że mam powtórkę z rozgrywki. Dodam, że wczoraj zmieniłem kartę graficzną i być może ma to jakieś znaczenie. Wcześniej (jeszcze ze 3 dni temu) miałem grę ustawioną w trybie okna i było cacy - tak sobie grałem.
Sterowniki wgrałem najnowsze - to nie pomogło. Wpisanie skrótu " -windowed", ani kombinacja TAB + SHIFT też nie pomaga.
Już kiedyś tak miałem i widzę że mam powtórkę z rozgrywki. Dodam, że wczoraj zmieniłem kartę graficzną i być może ma to jakieś znaczenie. Wcześniej (jeszcze ze 3 dni temu) miałem grę ustawioną w trybie okna i było cacy - tak sobie grałem.
Sterowniki wgrałem najnowsze - to nie pomogło. Wpisanie skrótu " -windowed", ani kombinacja TAB + SHIFT też nie pomaga.
//Edytowano 4 razy, ostatni raz 10.06.2017, 11:05
Najnowsze posty