[quote="Pyskaty"][quote="Sh0cKeR"]Wczoraj Wisła pokonała Podbeskidzie, rozegrała dobry mecz jednak już zapewne do europejskich pucharów nie awasnuje. W lecie ma dojść do dużej rewolucji w ekipie Michała Probierza. Jak dla mnie wzmocnienie drużyny Brożkami i Głowackim będzie fajnym pomysłem. O ile powrót do zespołu Głowackiego jest niemal pewny to powrót Brożków wydaje się mniej realny. Co sądzicie o tej rewolucji? Jako że jestem kibicem Wisełki chciałbym poznać wasze poglądy.
[/quote]
Jeżeli Głowacki będzie grać jak u mnie w Lechu, to będziecie mieli sielanke
. A mówiąc poważnie: Głowacki może być dobrą podporą defensywy, lecz nie jestem pewien co do formy Brożków, którzy nie grają w swoim klubie. Ale ciekawa jest sytuacja Lecha
. Wydaje mnie się, że awans do LE jest niemal pewny, lecz ciekawi mnie ich pozycja końcowa. Biorąc pod uwagę, że mecze mają proste (Polonie u siebie, Podbeskidzie i na wyjazd do Widzewa). Wiele będzie zależeć od formy Ruchu, który również mecze ma proste. Wybaczcie, ale w Śląsk nie wierzę, bo remisują, a jest 87'
. Haha, a co jest śmieszne ? Bramkę strzelił Kuba Wilk zawodnik właśnie Kolejorza. Jeśli teraz Śląsk zremisuje Lech będzie miał 2 pkt. straty, a Śląsk w ostatniej kolejce ma wyjazd do Wisełki tak więc będą mogli się pożegnać z Europejskimi Pucharami moim zdaniem. Może nie jestem obiektywny, ale wierzę w srebro Lecha.
[/quote]
1 m - Ruch / Legia. 2 m - Lech 3m- Ruch / Legia, powiadasz?
Nie zapominaj że jeżeli Śląsk zajmie 4 miejsce w lidze to i tak będzie w europejskich pucharach. Finał Pucharu Polski to Ruch vs Legia. Wg Twoich poglądów 1 vs 3 miejsce w lidze. Śląsk niezależnie od wyniku byłby w eliminacjach do ligi europejskiej. Chociaż 4 miejsce w lidze mogą zająć także Polonia albo Korona. Chociaż szczerze wątpie czy Korona dałaby sobie radę, ma za słabą kadrę. Polonia wygląda odrobinę lepiej, ale myślę że na koniec sezonu zajmą miejsce nie gwarantujące udział w europejsckich pucharach.
Najnowsze posty