Fatalna forma zespołu

Mateyyy Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.02.2008, 16:10    Pytanie
Moim FC Omniworld w pierwszym sezonie awansowalem (nie bez problemow) do Eredivisie. Tam niestety nie idzie mi już tak dobrze. Piłkarze mają morale na wysokim poziomie, ale przegrywam mecz za meczem. Po 10 kolejkach mam 5 punktów(wszystkie z remisów) i tylko różnica bramek ratuje mnie przed strefą spadkową. Dodam że z całej drużyny tylko Stefano Napoleoni i Geovanny Caicedo grają bez zarzutu... Kontrakty też są dla wszystkich graczy w miarę korzystne jak na moje warunki finansowe. Jak można poprawić forme zespołu?

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
22.02.2008 16:25    #1
Możesz np. zmienić taktykę,zastosować roszady w składzie.Poza tym nie wymagaj od beniaminka od razu samych zwycięstw.

Użytkownik uznał post za pomocny

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.02.2008 16:28    #2
Zapewne twoi zawodnicy sa za słabi, skoro takie masz gwiazdy (Napoleoni - najlepszy?)

Po za tym poczytaj to:
http://www.cmrev.com/sufler/problem/11176.html

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.02.2008 16:35    #3
dobrze by było jakbyś pokazał cały swój skład , wtedy moglibyśmy ci coś poradzić :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Mateyyy Młody aktywista

0
22.02.2008 16:38    #4
No Napoleoni to nie gwiazda ja go wystawiam na lewej pomocy. Dogrywa dobre piłki ale napastnicy nie wykorzystują sytuacji. Z taktyką nie kombinowałem gram taktyką mojego własnego autorstwa. :) natomiast zmiany w składzie robię dosyć często.

omega Młody aktywista

0
22.02.2008 16:43    #5
ale wielki masz problem normalnie tragedia
odpowiedz jest prosta:
albo jestes slabym manadzerem (zla taktyka zle rozmowy z pilkarzami itd) albo masz za slabych zawodnikow aby walczyc o cos wiecej i tyle
Myslisz ze jak awansowales to w next sezonie od razu bedziesz walczyl o mistrza??? Widac roznica klas zespolow jest nieporownywalna w 1 i w 2 lidze

Mateyyy Młody aktywista

0
22.02.2008 16:51    #6
omega:pewnie to wina zawodnikow... Moze spadne do II ligi wzmocnie sie i awansuje... Bo nie ma co na sile sie utrzymywac... A sejwował nie będe.

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.02.2008 16:53    #7
no wiesz jeśli twój klub spadłby z ligi to zapewne dostałbyś mniej kasy na transfery a w 1 lidze kasa jest większa :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Mateyyy Młody aktywista

0
22.02.2008 16:56    #8
Gentelman masz racje ale sprowadzalem samych obcokrajowców jak na razie a kazdy wie ze w Holandii nie brakuje utalentowanych grajków. Więc zrobię pobór krajowy ale mam nadzieje, że to nie bedzie konieczne...

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.02.2008 17:00    #9
Chłopie graj w I Lidze! Wyobrażasz sobie jakby w rzeczywistości to wyglądało?

- Panie prezesie, mam za słaby skład, nie utrzymamy się w I lidze, dlatego musimy zagrać w II lidze.
- Rozumiem. Jest Pan zwolniony. Dowidzenia
- Dowidzenia.

W I lidze bedzie więklsza kasa, a jak zostaniesz w niższej klasie, to ten problem i tak do cibie wróci po sezonie. Grając w Ekstraklasie masz większe szanse na pozyskanie dobrego zawodnika.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution