Fatalna forma zespołu

Mateyyy Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.02.2008, 16:10    Pytanie
Moim FC Omniworld w pierwszym sezonie awansowalem (nie bez problemow) do Eredivisie. Tam niestety nie idzie mi już tak dobrze. Piłkarze mają morale na wysokim poziomie, ale przegrywam mecz za meczem. Po 10 kolejkach mam 5 punktów(wszystkie z remisów) i tylko różnica bramek ratuje mnie przed strefą spadkową. Dodam że z całej drużyny tylko Stefano Napoleoni i Geovanny Caicedo grają bez zarzutu... Kontrakty też są dla wszystkich graczy w miarę korzystne jak na moje warunki finansowe. Jak można poprawić forme zespołu?

Mateyyy Młody aktywista

0
22.02.2008 17:03    #10
Ylv spoko. Ale mysle ze prezes by nie zwolnil mnie bo wybralem w oczekiwaniach na sezon utrzymanie sie.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
22.02.2008 17:27    #11
Spróbuj "pozbierać" wyróżniających się zawodników w 2 lidze w Holandii.Z nimi powinieneś się utrzymać.

DJJZ Partyzant

0
22.02.2008 19:25    #12
Wklej najlepiej swój sklad, a na pewno rady będą bardziej precyzyjne co do skladu... screen z taksą tez by sie przydal:):) ja tam z utrzymywaniem sie beniaminkami nigdy nie mialem problemow...co wiecej, czesto walczylem o miejsce w pucharach... jednym z kluczów do sukcesu beniaminkiem są wypozyczenia...wypozyczaj z poteg mlodych grajkow:):)

Mattii Przodownik pracy

0
22.02.2008 21:13    #13
Uważam,że problem tkwi w twoich zawodnikach,skoro mówisz,że napastnicy nie wykorzystują sytuacji sprowadź nowych?
Przegrywasz może masz słabych obrońców,albo bramkarza?Rada wyżej.
Może za bardzo przywiązujesz się do piłkarzy,masz pupilków w składzie a to jest podstawowy błąd menadżera/trenera.
A trening?Właśnie co z nim?

Odpowiedziałeś na te pytania?Jeśli nie to zastanów się nad swoimi błędami,bo może to nie dokońca wina zawodników?

Złota myśl:nie ma
Rada:jest:
poszukaj zawodnikólw na wypożeczeniach,wolnych kontraktach,liście transferowej.

Miłego grania...i wygrywania!

Użytkownik uznał post za pomocny

wisłakraków Partyzant

0
18.04.2008 22:42    #14
ja kidy miałem taki problem w wiśle to zmieniłem taktyke i wprowadziłem zawodników rezerwowych i niegrających czytałem że jeżeli przez długi czas grasz jednym składem to zawodnicy się mniej starają bo mają pewne miejsce w składzie a jeśli wprowadzisz rezerwowych to są bardziej zmotywowani do dobrej gry :)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
18.04.2008 22:57    #15
Jak masz dużą bazę danych to poszukaj w nieznanych rejonach świata talentów na własna ręke powinno takze pomóc.O tak wypożyczenia to podstawa najlepiej weź sobie klub patronacki(dobrze gdyby to był ajax lub psv) wtedy nie musiałbyś budżetu pensjowego za bardzo naciagac bo sami by ci kilku graczy a jakby ci się nie spodobali to odsyłasz z powrotem i szukasz lepszych(Mi np Legia Ekweume dała który przerasta drugą ligę o lata świetlne)

krolik123 Partyzant

0
19.04.2008 17:30    #16
jak ja mam taki problem to:
-zmieniam taktyke na bardziej ofensywna jesli moi zawodnicy strzelaja malo goli a jesli traca za duzo, to oczywiscie gram bardziej def.
-zmeniam sklad do gory nogami czyli wiekszosc pilkarzy ktorzy graja slabo siedza na lawie albo daje im wolne lub mniej intensywny trening( to czasem pomaga!!!)
-jak bym bym na twoim miejscu to spenetrowal bym porzadnie 2 lige i wyszukal ciekawych graczy. a jesli masz malo kasy to zobacz czy jacys dobrzy pilkarze nie maja klubu i mozna ich za darmo pozyskac
-i utrzymaj sie w 1 lidze!!! tam jest wieksza kasa i szansa ze lapsi pilkarze do ciebie przyjda

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution