fatalne pudła, irracjonalne zagrania

swiety33 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.11.2011, 08:18    Pytanie
dopiero wkrecam sie w swiat FM12 i mam troche prosbe...wzialem sobie tryb na dwoch graczy i gram psg i argentyna niemalze za kazdym razem,nie wazne czy gram z potega czy jakimis cieniasami moje zespoly sa w defensywie lub w fatalny sposob marnuja seryjnie okazje, podania na kilk metrow sa bardzo niedokladne a obroncy robia dziecinne bledy, ja rozumiem ze w pojedynczym spotkaniu tak sie moze zdarzyc ale nie caly czas. no nie uwierze ze napastnicy typu milito,zarate,lavezzi,higuain nie potrafia w tj grze z kilku metrow w bramke trafic lub obok bramkarza. a przeciez prowadzac repre nie ma funkcji treningu zeby to wycwiczyc. 'problem powtorzyl sie gdy wybralem kolejna gra tym razem jako benfica i reprezentacja hiszpanii....pozdrawiam....

Magicc Ekspert

0
15.11.2011 12:33    #10
Ja tam nie wiem, wszyscy na coś narzekają, a mi gra się dobrze i przyjemnie. Dobre morale, brak kontuzji, wszyscy ładnie reagują na rozmowy motywacyjne. Napastnicy sypią gole w lidze jak należy (dwaj najlepsi strzelcy mają łącznie 12 bramek), a jak im nie idzie to za strzelanie biorą się skrzydłowi.

Może po prostu Ci marudzący mają trudności z ustawieniem taktyki, treningu czy źle przygotowują zespół przed sezonem (to cholernie istotna kwestia, zawalenie tego może zawalić całe rozgrywki)?

techniczny Młody aktywista

0
15.11.2011 13:51    #11
w takim razie jak dobrze przygotować zespół przed sezonem? ja robię tak: na początku leciutko na wszystko, po ok. tygodniu trening średni przy czym przewaga treningu siłowego i potem stopniowo zwiększam trening siłowy, reszta na poziomie minimalnym średnim. potem im bliżej pierwszego meczu w lidze, tym zmniejszam trening siłowy by ich nie zajechać, a zwiększam techniczny, taktyczny, atak i obronę. w trakcie sezonu staram się w treningu nie grzebać - siłowy na lekkośrednim, reszta w zależności od pozycji, od śreniego do intensywnego (tu zwłaszcza bramkarze mają intensywny, bo wiadomo że męczą się w trakcie meczu najmniej).
jeśli ktoś ma jakieś cenne wskazówki co do okresu przygotowawczego, to chętnie posłucham :)

czakalaka Partyzant

0
15.11.2011 21:51    #12
ogólnie wgrywasz tuga, tfu w tym fm to chyba sie clone nazywa, przestawiasz na niego grajkow i to dalej samo leci, ja nic bynajmniej nie zmieniam i graja mi jak z nut:) te cale przygtowanie do sezonu to pic na wode, fotomontaz:P ustaw raz trening clone i nic wiecej nie trza robic:)

swiety33 Partyzant

0
15.11.2011 22:18    #13
widze ze wiecej osob ma podobne problemy do moich. na przyklad w fm10 takich problemow nie bylo. oczywiscie zdarzaly sie slabsze mecze, takie w ktorych moja druzyna byla zdecydowanie gorsza lub marnowala seryjnie okazje ale nie notorycznie. myslalem ze to kwestia taktyki lub treningu ale nakazuje pomocnikom grac czesto prostopadle pilki ktore uwazam za najgrozniejsza bron a ich prawie w ogole nie ma, a jesli sa to takie ktorych junior by nie zagral bo takie niedokladne. a pomocnicy typu pastore, lucho gonzalez,di maria, matuidi, bodmer lub witxel powinni to bez problemow robic. moze jakas podpowiedz treningowa lub taktyczna?

swiety33 Partyzant

0
15.11.2011 22:19    #14
@czakalaka.....na czym polega wgranie tego clone'a?

Qrk Partyzant

0
15.11.2011 22:26    #15
ja czasami mam ochotę rzucić laptopem o ziemię, gdy widzę jak moi piłkarze sam na sam ładują 40 metrów nad bramką a potem tracą głupią bramkę i przegrywają mecze. Taka jest ta gra, nic nie jest idealne :)

czakalaka Partyzant

0
16.11.2011 22:32    #16
świety 33, znajdz na cmrevie badz na interencie trening do fm 11 tt clone ( do 12 tej wersji chyba nie ma, ale ta z 11 dziala bez zastrzezen ), to taki przerobiony trening Tuga co byl we wczesniejszych efemach, wejdz w treningi w efemie i wgraj dla seniorow i dla juniorow, poprzestawiaj swoich grajkow na te rezimy i masz z baski, o wiele lepsze treningi niz te deufaltowe z gry:) będa marudzic ze jest im za ciezko itp... ale miej to w D... :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.11.2011 o godz. 22:38

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.