Nie grałem ani w '16, ani w '15, a z '13 i '14 miałem styczność symboliczną, ale jak widzę wpisy, że animacje itd. są lepsze niż w ostatnich wersjach, to naprawdę współczuję tym co wydali kasę
nie mówię już o tym, jak piłkarze kiwają rywali, gdzie przeciwnik stoi a ten przez 1-2s powoli go okrąża w niewiadomy sposób, ale szczególnie chodzi mi o bramkarzy. Co jakiś czas (nie co mecz
)- strzał z dystansu, 30-40m do bramki, piłka nie jest w połowie lotu, a bramkarz już leży na ziemi po 'interwencji'. Dalej, karne to pewniak. 1,5 sezonu, półamatorskie zespoły, 10 karnych. Strzelonych? 10. Nieważne czy piłka leci pod poprzeczkę, koło słupka... czy prosto w bramkarza
gol pada zawsze. Poza tym i po akcjach, gdzie piłka leci wprost w bramkarza, potrafi go dosłownie przeciąć. Dość powiedzieć, że przez to pierwszy raz, odkąd jest 3D, gram na kulkach
co by nie było, że mówię same złe rzeczy - w 2D naprawdę mi się w miarę przyjemnie gra i póki co jestem pewien, że ładnych parę nocek zarwę przez tą grę
Najnowsze posty