[quote="vicomino"]Ja już jakiś czas temu zauważyłem że jak chcesz osiągać sukcesy w FM to nie możesz stawiać na wychowanków, chyba że dostaniesz czas od władz klubu i sam nie będziesz miał ciśnienia
Ja Lazio prowadzę już piąty sezon, dorobiłem się jednego niezłego środkowego obrońcy, czwartego w kolei ale przynajmniej w kadrze A. Mógłbym stawiać na innych, ale są tak słabi że nie byłoby szans powalczyć o mistrza Włoch. I tak właściwie jest w każdym klubie, szukam młodych zdolnych gdzie indziej, kupuje, sprzedaje z zyskiem. Zatrudniam dobrych piłkarzy bez kontraktów, sprzedaje z zyskiem. I tak się kręci, na wychowankach wg mnie nie ma sukcesu...[/quote]
Ale przecież dokładnie tak jest w rzeczywistości, poza szczególnymi przypadkami kluby dzielą się na te grające o umiarkowane cele i szkolące wychowanków i gigantów, przechwytujących tych wychowanków innych klubów, ew. uzupełniających skład swoimi wychowankami.

Ale przecież dokładnie tak jest w rzeczywistości, poza szczególnymi przypadkami kluby dzielą się na te grające o umiarkowane cele i szkolące wychowanków i gigantów, przechwytujących tych wychowanków innych klubów, ew. uzupełniających skład swoimi wychowankami.
Najnowsze posty