Dzien dobry Panom (Panie pewnie nie graja w FMa)
Gra mi sie całkiem spoko natomiast na dzień dzisiejszy mam pewność, że trening w becie jest spier... zepsuty znaczy się
Potwierdzają to odwiedziny na forum Sports Interactive gdzie ludzie wylewają podobne żale.
Ustawiasz 3 sesje dziennie? - i tak dostaniesz info, że poziom treningu jest niski w najlepszym wypadku średni.. Co wcale nie przeszkadza Twoim fizjoterapeutom co mecz sygnalizować, że 4 zawodników jest wypalonych i potrzebują tydzień urlopu. Dochodzi do tego, że mam wypalonych rzekomo przetrenowanych zawodników, który zgłaszają problem że uważają że za lekko trenują xD Pomimo tego, że asystent i gracze sygnalizują, że treningu jest za mało nie przeszkadza im to też łapać kontuzji - wiara na forum SI wrzuca screeny gdzie 3/4 składu jest kontuzjowane i SI potwierdza, że moze byc problem. Trening indywidualny... Cokolwiek nie ustawisz gościu po tygodniu wraca i twierdzi, że mu to nie pasuje.
Zimowe okienko transferowe - miałem 3 dogadane z klubami i zawodnikami transfery. Zazwyczaj gra wymuszała zamknięcie transakcji w ostatnim dniu okienka - nie tym razem - gra poczekała do końca okna i odwołała wszytstkie 3 transfery
Ogólnie gra ma potencjał żeby być jedną z lepszych części ale jest parę rzeczy, które narazie wkurzają. I w sumie po to jest BETA i na to sie godzimy mamy grę wcześniej ale mogą się zdarzyć fuck upy.
Najnowsze posty