[quote=amenokoyane]Jeżeli masz FM 2010 to ja osobiście wstrzymałbym się od zakupu nowej wersji do połowy marca , kiedy to ma wyjść ostatnia łatka. Na chwilę obecna jest kilka bugów, które mogą cię zniechęcic do gry, np: resetowanie sie ustawień w panelu taktycznym ( da sie z tym żyć), za łatwo czasami kupić jakąś niezadowoloną gwiazde z listy transferowej ( Khedira do Lazio Rzym za 5mln zł), denerująco niska skuteczność napastników ( moje subiektywne odczucie; nie zawsze).
FM 2010 możesz sobię sciągnąć uaktualnienie transferów jeżeli Ci na tym zależy.[/quote]
Jest uaktualnienie do fm2010 z letniego okienka transferowego2010?
[quote=kaka222]Mnie osobiście FM 11 się podoba. Jest pare fajnych zmian, ale nie ma wielkich różnic w porównaniu z poprzednia wersją. Transfery rzeczywiście są niezbyt dopracowane. Kwoty są dosyć niskie i często mozna się spotkać z dobrym graczem na liście transferowej sprzedawanym po promocyjnej cenie. Co do skuteczności jest jak zawsze. Raz strzeli raz nie. W 10 tez często pudłują.
myślę, ze jeśli nie odczuwasz znuzenia 10 i chcesz tylko aktualnych składów to 11 nie jest ci niezbędna, ale jeśli kupisz to raczej nie pozałujesz. [/quote]
Zachecaja mnie nowości i nowe transfery. Odpychają bugi. Mysle ze narazie poczekam do latki 11,3 i przeczytam czy naprawiono bugi.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.02.2011 o godz. 07:20
Najnowsze posty