FM2010 czy FM2011

Tome888 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.02.2011, 20:04    Pytanie
Chce zakupić fm2011 bo zależy mi na zaktualizowanej bazie danych(okienko transferowe w lecie 2010 roku). Jedna rzecz mnie odpycha od kupienia. Liczne negatywne komentarrze o bugach i ,,dziwnych" transferach(tanio za gwiazdy). Wiec prosze o waszą wypowiedź w tej sprawie ale naprawde szczerą. Chce wiedzieć czy za taką cene, takie bugi i takie ,,niedopracowania" warto kupić tą gre(oczywiście po patchach się może coś zmienić ale nie wiem na ile). Prosze o liczne komentarze bo to dla mnie bardzoooooooo ważne. Szczególniech tych którzy są specami w FM.

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 01.02.2011, 20:05

amenokoyane Młody aktywista

0
01.02.2011 22:01    #1
Jeżeli masz FM 2010 to ja osobiście wstrzymałbym się od zakupu nowej wersji do połowy marca , kiedy to ma wyjść ostatnia łatka. Na chwilę obecna jest kilka bugów, które mogą cię zniechęcic do gry, np: resetowanie sie ustawień w panelu taktycznym ( da sie z tym żyć), za łatwo czasami kupić jakąś niezadowoloną gwiazde z listy transferowej ( Khedira do Lazio Rzym za 5mln zł), denerująco niska skuteczność napastników ( moje subiektywne odczucie; nie zawsze).
FM 2010 możesz sobię sciągnąć uaktualnienie transferów jeżeli Ci na tym zależy.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.02.2011 o godz. 22:06

kaka222 Partyzant

0
01.02.2011 22:49    #2
Mnie osobiście FM 11 się podoba. Jest pare fajnych zmian, ale nie ma wielkich różnic w porównaniu z poprzednia wersją. Transfery rzeczywiście są niezbyt dopracowane. Kwoty są dosyć niskie i często mozna się spotkać z dobrym graczem na liście transferowej sprzedawanym po promocyjnej cenie. Co do skuteczności jest jak zawsze. Raz strzeli raz nie. W 10 tez często pudłują.
myślę, ze jeśli nie odczuwasz znuzenia 10 i chcesz tylko aktualnych składów to 11 nie jest ci niezbędna, ale jeśli kupisz to raczej nie pozałujesz.

Tome888 Partyzant

0
02.02.2011 07:19    #3
[quote=amenokoyane]Jeżeli masz FM 2010 to ja osobiście wstrzymałbym się od zakupu nowej wersji do połowy marca , kiedy to ma wyjść ostatnia łatka. Na chwilę obecna jest kilka bugów, które mogą cię zniechęcic do gry, np: resetowanie sie ustawień w panelu taktycznym ( da sie z tym żyć), za łatwo czasami kupić jakąś niezadowoloną gwiazde z listy transferowej ( Khedira do Lazio Rzym za 5mln zł), denerująco niska skuteczność napastników ( moje subiektywne odczucie; nie zawsze).
FM 2010 możesz sobię sciągnąć uaktualnienie transferów jeżeli Ci na tym zależy.[/quote]
Jest uaktualnienie do fm2010 z letniego okienka transferowego2010?
[quote=kaka222]Mnie osobiście FM 11 się podoba. Jest pare fajnych zmian, ale nie ma wielkich różnic w porównaniu z poprzednia wersją. Transfery rzeczywiście są niezbyt dopracowane. Kwoty są dosyć niskie i często mozna się spotkać z dobrym graczem na liście transferowej sprzedawanym po promocyjnej cenie. Co do skuteczności jest jak zawsze. Raz strzeli raz nie. W 10 tez często pudłują.
myślę, ze jeśli nie odczuwasz znuzenia 10 i chcesz tylko aktualnych składów to 11 nie jest ci niezbędna, ale jeśli kupisz to raczej nie pozałujesz. [/quote]
Zachecaja mnie nowości i nowe transfery. Odpychają bugi. Mysle ze narazie poczekam do latki 11,3 i przeczytam czy naprawiono bugi.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.02.2011 o godz. 07:20

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.