FMRTE - Zagadka rozwiązana?

EnsiferuM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.11.2011, 13:35    Pytanie
Witam.
Aktualnie grajac w fm 10 przetrwalem 10 sezonow bez fmrte grajac 4ligowym zespolem i dochodzac do ekstraklasy a tam ledwo sie w lidze utrzymywalem.

W Pozniejszym czasie chcialem sie umocnic w ekstraklasie i zaczałem uzywac FMRTE.
Pare zmian w sztabie, nowe kontrakty oraz TRANSFERY.

To ostatnie jest najczestrzym problemem.

Zaczlem nowa gre i uzywanie full FMRTE.
Dodałem sobie:
Finanse 100,000Euro
druzyna i edycja przez "mass edit" wszystkich na 50 CA do -8/-9 PA.
Sztab "mass edit" tak by kazdy trener osiagnal 5gwiazdek treningu.
Edycja klubow filiarnych i patronackich aby takze mozna bylo co nieco wypozyczyc.
Heal/Inspire/Remove co tydzien badz dwa.
I przeszedlem tak 3 sezony. Bez transferow i zadnego crasha.

Nadszedl 3 sezon, juniorzy sie starzeja, pomyslalem ze kupie nowych newgenow.
Szukam graczy powyzej 170 PA i ponizej 20 lat.
Znalazlem, jest ich sporo tak wiec czas ich kupic.
Polowy nie udalo mi sie wyłuskac wiec zeedytowalem przyszle transfery na swoja korzysc oczywiscie.

Kupilem 12 juniorów zmieniajac "przyszle transfery" innych druzyn.
Zapisuje gre, nadchodzi nowy dzien, włączam FM i wczytuje gre... wyskoczyl crash, tak samo na 10 innych autosave.
Nie chcialo mi sie wiecej z tym bawic, bo za niedlugo mial wyjsc FM 2012

Nadszedl FM2012.
Uruchamiam gre razem z FMRTE, Gram wisla, jest ok, ale nadal trzeba kogos kupic stosownego, lekki edit bramkarza newgena na 150CA/200PA. Wszystko ok, przerabiam transfery i nastapil crash.

Prawdopodobnie 5 sezonow meczacej gry, rozwiazalem zagadke ktora stanowi czeste lub w wiekszosci crashe w save.
Kazdy transfer przerobiony powoduje crasha.

W przypadku uzywania Mass edit w personelu, nalezalo zmienic profesje w filtrze aby edytowac trenerow, a tak edytowalem wszystkich wylacznie z prezesem i dyrektorem stadionu po czym wystepowal crash.

Edit:
Grajac w fm2012 uzywalem fmrte, zmienialem transfery i mialem 5 autosave.
4 Autosavy nie dzialaly ale zadzialal tylko ten w ktorym ledwo zaczalem gre i podpisalem z zawodnikami NORMALNIe kontrakt a nie poprzez zmiane przyszlych transferow.

Grajac 6 roznych gier, zawsze po zmianie przyszlych transferow moje save padly.

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 02.11.2011, 14:56

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
02.11.2011 14:44    #1
Połowy z tego nie zrozumiałem, ale przyczyn crash dumpów jest dużo dużo więcej, ale nie dziwie się, że po takich akcjach coś Ci się sypnęło.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
03.11.2011 16:28    #2
Ja tak samo.. Jakbyś napisał to inaczej... Jeśli masz problem z crashami przyda Ci się to: http://www.cmrev(...)247.html
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.