Witam.
Aktualnie grajac w fm 10 przetrwalem 10 sezonow bez fmrte grajac 4ligowym zespolem i dochodzac do ekstraklasy a tam ledwo sie w lidze utrzymywalem.
W Pozniejszym czasie chcialem sie umocnic w ekstraklasie i zaczałem uzywac FMRTE.
Pare zmian w sztabie, nowe kontrakty oraz TRANSFERY.
To ostatnie jest najczestrzym problemem.
Zaczlem nowa gre i uzywanie full FMRTE.
Dodałem sobie:
Finanse 100,000Euro
druzyna i edycja przez "mass edit" wszystkich na 50 CA do -8/-9 PA.
Sztab "mass edit" tak by kazdy trener osiagnal 5gwiazdek treningu.
Edycja klubow filiarnych i patronackich aby takze mozna bylo co nieco wypozyczyc.
Heal/Inspire/Remove co tydzien badz dwa.
I przeszedlem tak 3 sezony. Bez transferow i zadnego crasha.
Nadszedl 3 sezon, juniorzy sie starzeja, pomyslalem ze kupie nowych newgenow.
Szukam graczy powyzej 170 PA i ponizej 20 lat.
Znalazlem, jest ich sporo tak wiec czas ich kupic.
Polowy nie udalo mi sie wyłuskac wiec zeedytowalem przyszle transfery na swoja korzysc oczywiscie.
Kupilem 12 juniorów zmieniajac "przyszle transfery" innych druzyn.
Zapisuje gre, nadchodzi nowy dzien, włączam FM i wczytuje gre... wyskoczyl crash, tak samo na 10 innych autosave.
Nie chcialo mi sie wiecej z tym bawic, bo za niedlugo mial wyjsc FM 2012
Nadszedl FM2012.
Uruchamiam gre razem z FMRTE, Gram wisla, jest ok, ale nadal trzeba kogos kupic stosownego, lekki edit bramkarza newgena na 150CA/200PA. Wszystko ok, przerabiam transfery i nastapil crash.
Prawdopodobnie 5 sezonow meczacej gry, rozwiazalem zagadke ktora stanowi czeste lub w wiekszosci crashe w save.
Kazdy transfer przerobiony powoduje crasha.
W przypadku uzywania Mass edit w personelu, nalezalo zmienic profesje w filtrze aby edytowac trenerow, a tak edytowalem wszystkich wylacznie z prezesem i dyrektorem stadionu po czym wystepowal crash.
Edit:
Grajac w fm2012 uzywalem fmrte, zmienialem transfery i mialem 5 autosave.
4 Autosavy nie dzialaly ale zadzialal tylko ten w ktorym ledwo zaczalem gre i podpisalem z zawodnikami NORMALNIe kontrakt a nie poprzez zmiane przyszlych transferow.
Grajac 6 roznych gier, zawsze po zmianie przyszlych transferow moje save padly.
Aktualnie grajac w fm 10 przetrwalem 10 sezonow bez fmrte grajac 4ligowym zespolem i dochodzac do ekstraklasy a tam ledwo sie w lidze utrzymywalem.
W Pozniejszym czasie chcialem sie umocnic w ekstraklasie i zaczałem uzywac FMRTE.
Pare zmian w sztabie, nowe kontrakty oraz TRANSFERY.
To ostatnie jest najczestrzym problemem.
Zaczlem nowa gre i uzywanie full FMRTE.
Dodałem sobie:
Finanse 100,000Euro
druzyna i edycja przez "mass edit" wszystkich na 50 CA do -8/-9 PA.
Sztab "mass edit" tak by kazdy trener osiagnal 5gwiazdek treningu.
Edycja klubow filiarnych i patronackich aby takze mozna bylo co nieco wypozyczyc.
Heal/Inspire/Remove co tydzien badz dwa.
I przeszedlem tak 3 sezony. Bez transferow i zadnego crasha.
Nadszedl 3 sezon, juniorzy sie starzeja, pomyslalem ze kupie nowych newgenow.
Szukam graczy powyzej 170 PA i ponizej 20 lat.
Znalazlem, jest ich sporo tak wiec czas ich kupic.
Polowy nie udalo mi sie wyłuskac wiec zeedytowalem przyszle transfery na swoja korzysc oczywiscie.
Kupilem 12 juniorów zmieniajac "przyszle transfery" innych druzyn.
Zapisuje gre, nadchodzi nowy dzien, włączam FM i wczytuje gre... wyskoczyl crash, tak samo na 10 innych autosave.
Nie chcialo mi sie wiecej z tym bawic, bo za niedlugo mial wyjsc FM 2012
Nadszedl FM2012.
Uruchamiam gre razem z FMRTE, Gram wisla, jest ok, ale nadal trzeba kogos kupic stosownego, lekki edit bramkarza newgena na 150CA/200PA. Wszystko ok, przerabiam transfery i nastapil crash.
Prawdopodobnie 5 sezonow meczacej gry, rozwiazalem zagadke ktora stanowi czeste lub w wiekszosci crashe w save.
Kazdy transfer przerobiony powoduje crasha.
W przypadku uzywania Mass edit w personelu, nalezalo zmienic profesje w filtrze aby edytowac trenerow, a tak edytowalem wszystkich wylacznie z prezesem i dyrektorem stadionu po czym wystepowal crash.
Edit:
Grajac w fm2012 uzywalem fmrte, zmienialem transfery i mialem 5 autosave.
4 Autosavy nie dzialaly ale zadzialal tylko ten w ktorym ledwo zaczalem gre i podpisalem z zawodnikami NORMALNIe kontrakt a nie poprzez zmiane przyszlych transferow.
Grajac 6 roznych gier, zawsze po zmianie przyszlych transferow moje save padly.
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 02.11.2011, 14:56
Najnowsze posty