Z wielką radością zainstalowałem wczoraj nowego FMka. Zainstalowałem beta patch. Następnie pomyślałem pogram sobie w co innego póki co, poczekam na normalnego patcha. Ale w końcu pomyślałem hmmm trzeba pościągać grafcię i zobaczyć jak tam edytor...Włączam edytorka i w nadziei klikam edit ->options-> patrzę przy language jest strzałeczka oooooo może wreszcie polska wersja edytora!!! Nie. Ze wściekłości chciałem wyrzucić grę przez okno. Ale pomyślałem opanuj się człowieku to jest to na co tak długo czekałeś.
Ku mojemu zażenowaniu poraz kolejny nikomu nie chciało się spolszczyć edytorka. Mi to zbyt bardzo nie przeszkadza ale...w końcu kupuje produkt podobno w pełni po polsku (przynajmniej tak go reklamuje CD Projekt).
A tu jak zwykle tylko English. Czy będzie jakieś spolszczenie do edytora? Czy wydają go tylko w wersji english i dlaczego?
Ku mojemu zażenowaniu poraz kolejny nikomu nie chciało się spolszczyć edytorka. Mi to zbyt bardzo nie przeszkadza ale...w końcu kupuje produkt podobno w pełni po polsku (przynajmniej tak go reklamuje CD Projekt).
A tu jak zwykle tylko English. Czy będzie jakieś spolszczenie do edytora? Czy wydają go tylko w wersji english i dlaczego?
Najnowsze posty