Coraz lepiej to u mnie wygląda. Mam trochę mieszane uczucia,ponieważ Sascha Horvatch z atrybutem strzał z dystansu na 10 w meczu z Caen strzelił dwie przepiękne bramki z 20 metrów. Gdyby grał w drużynie rywali a nie mojej to bym się ostro wpienił
DA SIĘ GRAC PROSTOPADŁE PODANIA.Odkryłem to dopiero po przestawieniu mentalności na kontratak.W poleceniach gra na obieg,w środku dwaj rozgrywający a skrzydłowy i reumandater robią "zupę" zagęszczając środek pola, przede wszystkim ustawiłem "glęboka linia obrony i pułapki ofsajdowe" w dodatku w meczu z Bordeaux wypadł mi Tabanou więc wrzuciłem Mollo a że operuje na obu skrzydłach dałem mu polecenia zamieniania pozycjami z Hamoumą, efekt był piorunujący, strzelił dwa gole i miał asyste przy golu Algierczyka. Na jednym skrzydle skrzydłowy, na drugim reumander, fałszywa 9 musi miec zaznaczone "strzelej rzadziej" dzięki czemu zagrywa piłki w pole karne a nie wali z 30 metrów, zamiast defensywnego pomocnika-regista, zespół gra jak za pamiętnych czasów FM 12, w 4 ostatnich meczach wygrałem 3-0 z Caen,3-0 z Lens (zmarnowany karny)5-1 z Bordeaux,4-0 z Lillie
Najnowsze posty