[quote="myfunnygame"]z czym sie powtarzam? W polsce ktoś z klubu z łodzi chyba sms łódź tyle lat miał?
Co jeden to lepszy, ja miałem zwycięstwa po mniejszej liczbie celnych strzałów jak i porażki po przytłaczających atakach na rywala(oglądając rozszerzone a nie tylko statystyki!) więc nie pieprz głupot że tylko przeciw twojemu zespołowi są takie staty i wyniki. Juz gdzies napisałem. Strzleałem i traciłem po akcjach skrzydłami, podaniach za obrońców, prostopadłych podaniach, rogach, wolnych, autach, karnych cała paleta sytuacji. Nawet raz po spalonym strzeliłem (zdarza się najlepszem
)
Poza tym co w związku z tym, że ktoś prowadzi jakiś klub tak długo? Może to byc jakiś stary chop trenujący dla zabawy, w Anglii mają inne podejście do trenowania. Niektórzy robią to z pasji i szkolą młodzież na przykłąd. U nas liczy się tylko wynik, chuj z młodzieżą, ważne żeby były wyniki, potem seria niewygranych meczów i można się pakować do innego klubu.[/quote]
Podałem to jako ciekawostka, a Ty robisz wielkie halo. Gadać każdy potrafi, podaj przykłady to pogadamy. Też mogę powiedzieć, że wygrałem w lotka. Uwierzysz mi?
Najnowsze posty