Gram 4 sezon i wydaje mi się,że poziom trudności w tej grze polega na niewykorzystywaniu sytuacji podbramkowych przez drużyne gracza. Większość komentarzy na pasku pod ekranem meczowym powinna wyglądać tak- spudłował w niewyjaśnionej sytuacji. Skuteczność ta jest irytująca,napieprzają w słupki,poprzeczki w nogi rywala w bramkarza (3/4 bramki odsłonięte,a oni walą w bramkarza),sytuacje sam na sam wszystkie zmarnowane. Bramkarze trzy razy gorsi,a bronią fenomenalnie,mój oczywiście ma pecha. 90% meczów to przewaga mojego zespołu we wszystkich statystykach nawet trzykrotna,ale wygrywam po 2:1,1:0,a powinienem wygrywac w co drugim meczu po 5:1.Druga sprawa to bramkarz który wypluwa piłke przed siebie po rzucie wolnym,oczywiście przeciwnik jest zawsze szybszy i dobije,moi zawodnicy w takim przypadku mają związane nogi ( dlaczego bramkarz po wypluciu takiej piłki się szybko nie podnosi? zagadka) Trzecia sprawa brak kontr, a raczej to są ślimacze kontry,wydaje mi się,że atrybuty szybkość i przyśpieszenie nie przekładają się na mecz. Specjalnie patrze na atrybuty piłkarzy przeciwnika po wygraniu pojedynku biegowego z moim szybkim zawodnikiem,to wydaje mi się,że powinien zostać zbadany na obecność środków dopingujących,a mój fizjoterapeuta chyba faszeruje moich zawodników melissą ( sabotaż?). Ewidentnie coś nie poszło twórcom gry przy silniku meczowym. to tyle na temat tego aspektu gry, poza tym jest w miare OK (mogliby się skupić na tym,a nie na tworzeniu co raz to nowych relacji z piłkarzami czy mediami,piłkarze tutaj są jak dzieci,cały czas im coś nie pasi)
Najnowsze posty