GH Academy i atrybut menadżera.

DanielloMUFC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.12.2009, 19:46    Pytanie
1. Czy dla Was zawodnicy z Glenn Hoddle Academy nie wydają się trochę dziwni? Są oni drodzy, a parametry mają słabe. Zawodników o takich samych lub lepszych atrybutach jest na pęczki w 3 i 4 lidze angielskiej i są tańsi. Czy ktoś z Was sprowadzał z tego 'klubu' zawodników? Jak tak to jak oni się spisywali i czy może się nieźle rozwinęli.
2. Drugą kwestią jest pewien atrybut menedżera którego to końca nie rozumiem. Chodzi tutaj o 'Zaangażowanie w pracę z zespołem'. Od czego zależy jego wysokość, bo we wszystkich seriach FM i we wszystkich karierach zawsze on mi spadał podobnie jak 'Lojalność wobec klubu/zawodników'. Chciałbym po prostu się dowiedzieć jak mogę go podnieść.
Pozdrawiam ;)

szczepek Młody aktywista

0
28.12.2009 19:53    #1
1. Wlasnie sa dla mnie troche dziwni xD odkad gram Birtley ( od 10 ligi po terazniejsza Conference North / South ) gram z nimi co sezon sparingi i zawsze wygrywam... nie da sie ich nawet wypozyczyc... sa slabi
2. Zaangazowanie... to jest czy nie chodzisz zbyt czesto na urlopy przed meczami itp, oraz czy na biezaco sprawdzasz podpowiedzi wspolpracownikow :) i czy prowadzisz podacz meczow klub ;P

pchela123 Młody aktywista

0
28.12.2009 19:54    #2
Lojalność wobec klubu to że jak zatrudnisz trenera, to żebys go nie zwalniał, a lojalnosc wobec zawodnika to że jak go kupisz np. w letnim okienku żeby go nie sprzedawać w zimowym...chyba, nie wiem czy dobrze to rozumiem, przynajmniej ja tak robie i idzie w góre :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.12.2009 21:19    #3
1. Też się nad tym zastanawiałem, bo przecie wszyscy mają cenę 230 tysięcy euro... do tego ta mieszanka Anglików z Hiszpanami?
2. Jak odrzucasz propozycje innych klubów i wszelakie insynuacje prasowe.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.12.2009 o godz. 21:20

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

McMoney Młody aktywista

0
28.12.2009 21:21    #4
a może ta mieszanka dlatego spowodowana, ze GH Academy ma siedzibę w Hiszpanii,a jej menago to Anglik ?
Glory, Glory MAN UNITED !!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.