1. Czy dla Was zawodnicy z Glenn Hoddle Academy nie wydają się trochę dziwni? Są oni drodzy, a parametry mają słabe. Zawodników o takich samych lub lepszych atrybutach jest na pęczki w 3 i 4 lidze angielskiej i są tańsi. Czy ktoś z Was sprowadzał z tego 'klubu' zawodników? Jak tak to jak oni się spisywali i czy może się nieźle rozwinęli.
2. Drugą kwestią jest pewien atrybut menedżera którego to końca nie rozumiem. Chodzi tutaj o 'Zaangażowanie w pracę z zespołem'. Od czego zależy jego wysokość, bo we wszystkich seriach FM i we wszystkich karierach zawsze on mi spadał podobnie jak 'Lojalność wobec klubu/zawodników'. Chciałbym po prostu się dowiedzieć jak mogę go podnieść.
Pozdrawiam
2. Drugą kwestią jest pewien atrybut menedżera którego to końca nie rozumiem. Chodzi tutaj o 'Zaangażowanie w pracę z zespołem'. Od czego zależy jego wysokość, bo we wszystkich seriach FM i we wszystkich karierach zawsze on mi spadał podobnie jak 'Lojalność wobec klubu/zawodników'. Chciałbym po prostu się dowiedzieć jak mogę go podnieść.
Pozdrawiam
Najnowsze posty