Grywalność FM

todol Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.11.2011, 13:07    Pytanie
witam, czy fm 2012 jest już grywalny czy trzeba będzie jeszcze poczekać na patche? pytam bo chce wreszcie nabyć fm i nie mam zamiaru przy każdym nowym patchu zmieniać kariery

Arkadio Ekspert

0
27.11.2011 13:13    #1
jest grywalny od kiedy naprawiono blad z bramkarzami,czyli chyba od 2 latki.

Drinkwater Partyzant

0
27.11.2011 14:04    #2
Ale patche nie powodują konieczności zaczynania kariery od nowa, można grać ciągle tą samą. Jedynie jeśli się się zaktualizowaną bazę danych to wtedy trzeba zacząć od nowa.
The only person standing in your way is you.

Akontipus Partyzant

0
27.11.2011 19:09    #3
[quote=Drinkwater]Ale patche nie powodują konieczności zaczynania kariery od nowa, można grać ciągle tą samą. Jedynie jeśli się się zaktualizowaną bazę danych to wtedy trzeba zacząć od nowa. [/quote]

Ale nie wszystkie, zmiany "wchodzą w życie" na starych sejwach.

GloomyRaven Partyzant

0
27.11.2011 19:35    #4
No ja powiem tak... Był sobie FM 2006 w którym to Leszkiem zagrałem całe 8 sezonów, Chelsea 5, Lutonem też dłuuugo popykałem - oj były to dobre czasy chciało się grać w tą grę i to bardzo! Był klimat! Potem kolejne odsłony przynosiły raczej rozczarowania grałem po 1-2 sezony by w końcu nie kupić FMa 2010!! ... gdy minął szczytowy moment mej złości kupiłem FMa 2011 bo miałem nadzieję, bo wierzyłem że coś się zmieni że gra odzyska grywalność że mi się znowu zechce tracić przy tym menadżerze liczne godziny ... nic z tych rzeczy. Znowu Lechem pograłem dwa sezony ... po miesięcznej przerwie z nowymi pomysłami na grę - zagrałem sezon. Nie nie chce mi się w to grać! - stwierdziłem...

Teraz w najnowszą odsłonę (FMa 2012) naszej ulubionej gry, znowu pykam namiętnie :), los chciał że znowu gram Lechem (może dlatego że jestem Poznaniakiem i już w wieku 6 lat byłem z Tatą na meczu Lecha :p) już 4 sezon i nie zanosi się żebym rozgrywkę kończył BO ... nie chce mi się tu dłużej pisać, kolejne ważne mecze wzywają!!!

POZDRAWIAM!
Blue is the colour!

zollw Partyzant

0
27.11.2011 20:02    #5
Moje wrażenia na chwile obecną są takie :
1) Początki "bezsensowna gra i tyle ! mam tego dość" - żalenie się na forum (temat: Rozczarowanie";)
2) tydzień później "ej no faktycznie nie taka zła ta gra i idze coś ugrać no może jeszcze trochę tu spędzę czasu"
3) chwila obecna - nie mogę się oderwać i myślę bez przerwy co bym zmienił w taktyce żeby wygrać każdy mecz! i zastanawiam się nad nowym terminarzem !

P.S Sorry za moje żale na forum ;P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.