Witam. Potrzebuje pomocy od doświadczonych graczy. Prowadze Real Madryt w FM 11 (to mój pierwszy FM w jakiego giercuje) Jestem w okienku transferowym przed 4 sezonem. Gram ustawieniem 4-2-3-1. Z tym że dwójka środkowych pomocników to jeden typowo defensywny przed linią obrony, ustawiony bardziej po lewej stronie, a drugi to środkowy pomocnik/rozgrywajacy z opcją wspracia bądź obrony (zalezy od przeciwnika) ustawiony asymetrycznie przed defensywnym bardziej po prawej stronie. Na DM grają u mnie M'Villa lub Lass Diarra. M'Ville kupiłem w zimowym okienku i sprawuje sie świetnie (usadzil na ławie Khedire) Na ŚP wprowdziłem do 1 składu w tym sezonie Sahina, gdyż Alonso juz nie ten wiek oraz sprawność. Nuri radzi soboe również dobrze, jednak jeszcze jego wytrzymałość pozostawia troche do życzenia. I tu mam do was pytanie. Potrzebuje klasowego ŚP na zmiane z Sahinem. Gdyż Alonso wystawie na liste transferową póki jeszcze dostane za niego jakies godziwe pieniądze. Khedire raczej tez bd chcial sprzedac gdyż szkoda żeby grzał ławe. Mój typ padł na 3 piłkarzy jak w teamcie. Hamsik - imponujące atrybuty, jak dla mnie powinien grac na OPŚ, lecz krycie i odbiór troche słabsze jak na ŚP, lecz pewnie da sie to wytrenować. Do kupienia za ok 35 mln funtów, ciagle siedzi w Napoli. Fabregas - wiadomo klasa sama w sobie, lecz bd pewnie 2 razy droższy. I Sissoko, młody a juz kozacki i pewnie ciągle się rozwija. Siedzi w PSG, do kupienia za ok 40 mln. Kogo z tej trójki rekomendujecie? A może kogos zupełnie innego? Dodam ze kase na transfery mam sporą ok 180 mln, gdyż przez te 3 sezony oszczedzałem, kupiłem Neymara, Ganso oraz M'Ville, kazdego w osobnym okienku za łączną sume ok 70 mln, oraz za grosze Richardsa gdyż City robiło wyprzedaż I pare mlodych talentów. Z góry dzieki za odp. Elo.
Najnowsze posty