Siemanko, chciałbym podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat najnowszego Fm'a. Zacząłem grac karierę Realem M. Po 25 kolejkach jestem liderem mając na koncie 7 porażek i 2 remisy. Za mną jest Barcelona z 11 albo 12 remisami i 2 porażkami. Messi gra wybornie w Fm, strzela masę bramek, za to C.Ronaldo- DRAMAT !! W lidze strzelił 4 bramki po 25 kolejkach, w lidze mistrzów ma 3 bramki po fazie grupowej. Ogólnie to większość porażek wynika ze strasznej skuteczności, gdzie grając na wyjeździe zazwyczaj gram całkiem dobrze, stwarzam sytuacje, ale piłkarze marnują je seryjnie. Jeśli chodzi o Ronaldo to gra na lewym skrzydle jako schodzący napastnik i ma najniższe oceny w każdym meczu niż reszta zespołu, trafił mu się jeden dobry mecz w Fm z Juve w fazie grupowej, kiedy grałem u siebie strzelił 2 bramki i asystował. Ogólnie rzecz biorąc to spisuje się gorzej niż Alvaro Morata czy Sarabia ściągnięty przed sezonem z Getafe. Mimo to, że jestem liderem irytuje mnie liczba porażek. Chciałbym się zapytać Was, czy również macie problemy ze skutecznością i czy również przegrywacie tyle meczy. W poprzednich wersjach Fm zdarzały się max 3 porażki w sezonie, a teraz to jakiś szok. Rozumiem, że może chodzić o realizm, że nie jest tak łatwo itp. ale bez przesady ... Przy okazji jeśli macie receptę na poprawę straszliwie słabej skuteczności to chętnie proszę o pomoc. No i czekam na Wasze spostrzeżenia na temat Fm i mojej wypowiedzi
Najnowsze posty