Jak grać w sparingach?

Galileusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2008, 15:44    Pytanie
Mam pytanko, jak się powinno grać w meczach towarzyskich? Czy z takim nastawieim jak na ligę tj. agresywny odbiór, ścisłe krycie, szybkie tempo itp. czy stopniowo wprowadzać określone założenia? Wiem, że kazdy ma swoją startegię prowadzenia drużyny ale prosze o propozycje, dzięki

michaeel Przodownik pracy

0
21.12.2008 15:46    #1
Ze swojego doświadczenia polecam Ci stopniowe wprowadzanie. Nie zawsze zawodnicy od razu potrafią przystosować się do założonych poleceń.

Użytkownik uznał post za pomocny

dooomiiin Młody aktywista

0
21.12.2008 16:03    #2
Ja tam gram tak samo jak w meczach o punkty.
by dooomiiin

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
21.12.2008 16:05    #3
To zależy. Jeśli wdrażasz nowe rozwiązania taktyczne to tak jak napisał poprzednik, wprowadzaj ich stopniowo. Jeśli jednak grasz sprawdzoną taktyką, to cały cykl możesz przyprowadzić sprawniej. Przynajmniej moim graczom nie wychodziło to nigdy na złe.

twitter.com/Ceyvol

dull Młody aktywista

0
21.12.2008 17:07    #4
Ja polecam grać tak jak o punkty, żeby zawodnicy szybko się do Twojej taktyki przyzwyczaili. Tyle tylko, że sparingi także planuję także na wyjeździe i wtedy modyfikuję taktykę na wyjazd (modyfikuję , a nie zmieniam)... pozdrawiam

LOLECZeX Młody aktywista

0
21.12.2008 17:12    #5
Ja tam każe asystentowi grać ;x I tak piłkarze są dobrze przygotowani, oczywiście jak masz dobrego asystenta, który wie co robi.

Yiddo Partyzant

0
21.12.2008 18:19    #6
W zasadzie to wszystko anpisali już panowie powyżej ja jednak chciałbym zwrócic uwagę na pewien szczegół-nigdy nie stosuję agresywnego odbioru(mimo, że w taktyce "ligowej" używam go zawsze).Dzięki temu znacznie zmniejsza się ryzyko kontuzjii.

thegunner20 Młody aktywista

0
21.12.2008 19:27    #7
najlepiej nie grać agresywnym odbiorem wtedy ryzyko kontuzji jest niskie...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.