Witam. Gram klubem Southampton, i mam 2 problemy. Jeden dotyczy finansów, gdyz nie wiem gdzie znikają pieniądze zarobone ze sparingów, tj. mam budżet na transfery w wysokości 500 tys. i nie bardzo widzę by te 200-300 tys. wpadły na konto. Druga sprawa, udało mi się wzmocnić linie obronną, i tych słabszych sprzedać. Deklarują że nie chcą odejść, że traktuje ich jak śmiecia, i nie wiem co mam robić. Wystawiłem ich na rynek transferowy - i informacja że nikt nie jest zainteresowany piłkarzem. Mam też jeszcze jeden problem, jak rynek był otwarty, mój wysuniety obrońca Mills był warty bagatela 400 tys. (niby) a teraz 16 tys.
co zrobić by Chamberlain(16 lat - wart tez ok. 500 tys.) miał lepsze współczynniki nadające się na wystawienie go do pierwszego składu ? Ogółem wierze w młodziez, a Mills (18 lat) regularnie wchodzi na boisko.
co zrobić by Chamberlain(16 lat - wart tez ok. 500 tys.) miał lepsze współczynniki nadające się na wystawienie go do pierwszego składu ? Ogółem wierze w młodziez, a Mills (18 lat) regularnie wchodzi na boisko.
Najnowsze posty