Jak sprzedać zawodnika

exeter_city Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.05.2011, 15:12    Pytanie
Witam. Gram klubem Southampton, i mam 2 problemy. Jeden dotyczy finansów, gdyz nie wiem gdzie znikają pieniądze zarobone ze sparingów, tj. mam budżet na transfery w wysokości 500 tys. i nie bardzo widzę by te 200-300 tys. wpadły na konto. Druga sprawa, udało mi się wzmocnić linie obronną, i tych słabszych sprzedać. Deklarują że nie chcą odejść, że traktuje ich jak śmiecia, i nie wiem co mam robić. Wystawiłem ich na rynek transferowy - i informacja że nikt nie jest zainteresowany piłkarzem. Mam też jeszcze jeden problem, jak rynek był otwarty, mój wysuniety obrońca Mills był warty bagatela 400 tys. (niby) a teraz 16 tys.
co zrobić by Chamberlain(16 lat - wart tez ok. 500 tys.) miał lepsze współczynniki nadające się na wystawienie go do pierwszego składu ? Ogółem wierze w młodziez, a Mills (18 lat) regularnie wchodzi na boisko.

Tobi18 Młody aktywista

0
05.05.2011 15:47    #1
[quote]gdzie znikają pieniądze zarobone ze sparingów, tj. mam budżet na transfery w wysokości 500 tys. [/quote]
Te pieniądze wpadają chyba na konto klubu, a nie do budżetu transferowego.

[quote]Deklarują że nie chcą odejść, że traktuje ich jak śmiecia, i nie wiem co mam robić. Wystawiłem ich na rynek transferowy - i informacja że nikt nie jest zainteresowany piłkarzem.[/quote]
Zaproponuj ich po niższych cenach, a jak to nie pomoże to musisz ich wypożyczyć albo zwolnić z kontraktu.

[quote]jak rynek był otwarty, mój wysuniety obrońca Mills był warty bagatela 400 tys. (niby) a teraz 16 tys. [/quote]
Jakaś kontuzja? Spadek umiejętności? Niska forma?

[quote]co zrobić by Chamberlain(16 lat - wart tez ok. 500 tys.) miał lepsze współczynniki nadające się na wystawienie go do pierwszego składu?[/quote]
Wpuszczaj go na końcówki, niech zbiera doświadczenie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.05.2011 o godz. 15:47

http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

machaj88 Młody aktywista

0
05.05.2011 16:06    #2
Mills ma słabe CA i dlatego tak mało jest wart. PA ma całkiem całkiem i da się go sprzedać za więcej, tylko trzeba mu dawać grać.

Chamberlain ma PA -9 i już na starcie jest drugim prawo-skrzydłowym po Puncheonie. Puncheon jest dosyć kontuzjogenny więc Alex problemów z występami nie będzie miał. Popraw mu najpierw szybkość, potem technikę i na koniec dośrodkowania. Na każdy trening poświeć minimum 1 sezon.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.