Ja gram Lechią. Dopiero w 6 sezonie udało mi się coś osiągnąć poza krajem, a mianowicie wygrać LE. Wcześniej starałem się zdziałać jak najwięcej w LM (najdalej półfinał) ze względu, że jest bardziej dochodowa. Uzbierałem trochę kasy, zrobiło się odpowiednie transfery i można było działać. Oczywiście do LE awansowałem poprzez 3 miejsce w grupie. Co nie było wcale takie łatwe ponieważ musiałem na siłę przegrywać mecze, bo moi czy na wyjeździe czy u siebie bili zespoły z grupy jak chcieli

Do tego dobrym rozwiązaniem jest monitorowanie poczynań zespołów w najsilniejszych ligach europejskich. Jeśli najlepsze zespoły zajmują czołowe lokaty w swoich ligach to znaczy, że nie będziemy mieli okazji ich spotkać w LE czyli śmiało możemy tam startować. Przykładowo w następnym sezonie Barca zajęła w lidze 6 miejsce (mimo mocnego składu), czyli bez sensu żebym starał się bronić tytułu LE, bo byłby to ciężki dwumecz z nimi, aczkolwiek nie bez szans. Skład mam już wydaję mi się bardzo mocny, więc mam nadzieję, że w przeciągu najbliższych max 3 sezonów uda się podbić LM.
Najnowsze posty