Jak zrobić trening

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.10.2008, 20:25    Pytanie
Jak zrobić trening w formacie, żeby go można było np. ściągnąć z rapidshare. Chcę zrobić trening i go rozprzestrzenić :P

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.10.2008 20:28    #1
Zapisujesz swój trening (zapisuje się w formacie tac), pojawia Ci się w folderze tactics. Następnie odpalasz rapidshare, wrzucasz plik i masz.

Użytkownik uznał post za pomocny

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.10.2008 20:31    #2
Nie potrzebujesz innego formatu zeby wrzucic trening na strony do hostowania. Wchodzisz na taka strone i wrzucasz na serwer, a pozniej wklejasz tylko link i ci co chca to sciagaja.

Użytkownik uznał post za pomocny

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.10.2008 19:08    #3
Po prostu wrzucasz na np. wrzute.pl kopiujesz link i tyle oczywiście musisz najpierw stworzyć ten trening wchodzisz więc w trening i tworzysz własny.Mówisz rozprzestrzenić?A sprawdzałeś go w kliku klubach słabych,dobrych?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

gauka Partyzant

0
24.10.2008 19:12    #4
a może ja tak się dołącze do tematu i mam ptyanie czy wysiłek im wiekszy tym szybszy zrost atrybutow?

0
24.10.2008 19:14    #5
[quote=gauka]a może ja tak się dołącze do tematu i mam ptyanie czy wysiłek im wiekszy tym szybszy zrost atrybutow?[/quote]

jezeli racjonalnie rozlozony na rozne aspekty treningu to jak najbardziej tak...

Elano Partyzant

0
24.10.2008 19:14    #6
nie zawsze, to zależy od tego, ile piłkarz ma lat. Stary piłkarz z silnym siłowym treningiem co chwila będzie łapał kontuzje.

0
24.10.2008 19:19    #7
[quote=Elano]nie zawsze, to zależy od tego, ile piłkarz ma lat. Stary piłkarz z silnym siłowym treningiem co chwila będzie łapał kontuzje.[/quote]

nie tylko stary, ale zawsze mozna zobaczyc jak zawodnik reaguje na zadane obciazenia treningowe w odpowiednim menu...

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.10.2008 19:23    #8
Juniorzy też będą łapać i w ogóle nie warto ustawiać wysokiego obciążenia nie wytrzymują zaś kondycyjnie trudnych męczących spotkań.Można im ustawić najwyżej przed startej rozgrywek :P wysokie.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

0
24.10.2008 20:51    #9
[quote=JackoBB]Juniorzy też będą łapać i w ogóle nie warto ustawiać wysokiego obciążenia nie wytrzymują zaś kondycyjnie trudnych męczących spotkań.Można im ustawić najwyżej przed startej rozgrywek :P wysokie.[/quote]

ja ustawiam wysokie nawet w trakcie sezonu...ale to tez dlatego ze rzadko gram jedna jedenastka...u mnie do meczu rzadko kiedy pilkarze podchodza calkowicie zregenerowani, a nawet wogole...czesto stosuje odpoczynek, przewaznie 1-2 dni po meczu, wtedy pozwala to na dojscie do 94%-97% i tak gram...czasami rzeczywiscie jest problem ale kontuzji nie mam prwaie wogole, jak juz to w trakcie meczow lapia urazy...mi tam to zdaje egzamin narazie w tym sezonie jeszcze nie przegralem wogole(liga+puchary)...jeszcze przy takim treningu wazne zeby miec trening wszystkich rodzajow na 7 gwiazdek, bo szybciej rosna oczywiscie atrybuty i pomaga w zminimalizowaniu odnoszonych kontuzji(warto miec dobrego fizjoterapeute, co nawet przy slabszych klubach jest do zrealizowania, tylko trzeba dobrze poszukac) Jedyny mankament tego rodzaju to, ze na poczatku sezonu druzyna(przy moim treningu) gra wysmienicie(tutaj przyklad superpucharu z milanem, gdzie milan nie mial ani jednej sytuacji bramkowej), pozniej spada troche z rytmu(jakies remisy-szczegolnie na wyjezdzie, bo u siebie to komplet zwyciestw-np.nurnberga), ale potem druzyna dalej nie do zatrzymania.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution