[quote=JackoBB]Juniorzy też będą łapać i w ogóle nie warto ustawiać wysokiego obciążenia nie wytrzymują zaś kondycyjnie trudnych męczących spotkań.Można im ustawić najwyżej przed startej rozgrywek
wysokie.[/quote]
ja ustawiam wysokie nawet w trakcie sezonu...ale to tez dlatego ze rzadko gram jedna jedenastka...u mnie do meczu rzadko kiedy pilkarze podchodza calkowicie zregenerowani, a nawet wogole...czesto stosuje odpoczynek, przewaznie 1-2 dni po meczu, wtedy pozwala to na dojscie do 94%-97% i tak gram...czasami rzeczywiscie jest problem ale kontuzji nie mam prwaie wogole, jak juz to w trakcie meczow lapia urazy...mi tam to zdaje egzamin narazie w tym sezonie jeszcze nie przegralem wogole(liga+puchary)...jeszcze przy takim treningu wazne zeby miec trening wszystkich rodzajow na 7 gwiazdek, bo szybciej rosna oczywiscie atrybuty i pomaga w zminimalizowaniu odnoszonych kontuzji(warto miec dobrego fizjoterapeute, co nawet przy slabszych klubach jest do zrealizowania, tylko trzeba dobrze poszukac) Jedyny mankament tego rodzaju to, ze na poczatku sezonu druzyna(przy moim treningu) gra wysmienicie(tutaj przyklad superpucharu z milanem, gdzie milan nie mial ani jednej sytuacji bramkowej), pozniej spada troche z rytmu(jakies remisy-szczegolnie na wyjezdzie, bo u siebie to komplet zwyciestw-np.nurnberga), ale potem druzyna dalej nie do zatrzymania.
Najnowsze posty