[quote="`Gekkou"]Ale czy ja mowie cos o gotowcu ? Chcialbym aby ktos mi pomogl ja po prostu stworzyc bo ja nie jestem jakims wielkim specem w taktykach >.<[/quote]
To nim zostań. Każdy ma w sobie coś z geniusza, o czym nie wie. Jak pierwszy raz grałem w FM-a, to wymyśliłem jakieś cholerstwo, przez które przegrywałem każdy mecz 1:2.
. Było tak jeszcze pięć razy, aż w końcu wyszedł mi walec rozjeżdżający wszystkich. Kombinuj. Zrób to sam.
Jedyna rada jaką mogę Ci dać, to zrób sobie trzy taktyki. Jedną polegającą na grze przeciwko potęgą (PSG), drugą na drużyny o twoim potencjale (Toulouse) i trzecią na słabszych rywali (Lorient). Do reszty dojdź sam. I pamiętaj. Najlepsze są wnioski, które sam wyciągniesz.
PS: Radzę zrobić sobie z 10 sparingów przed sezonem z nieco słabszymi od siebie rywalami (jacyś dobrzy drugoligowcy) i oglądaj je na klasycznym 2D w pełnym wymiarze czasowym, lub na szczegółowych. Po 20 minutach meczu unaoczni Ci się na przykład zbyt duża luka między obroną a pomocą, czy zbyt nonszalancka gra bocznych obrońców (to tylko przykłady). I gdy coś w tym stylu zauważysz to pokombinuj. Jak Ci się nie udadzą kombinację, to powiedz tu o problemie, a coś się zaradzi.
Najnowsze posty