Jaka taktyke do Saint Etienne

`Gekkou Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.07.2013, 15:58    #1
Siemanko . Mam problem z dobraniem taktyki do klubu z ligi francuskiej , mianowicie Saint Etienne . Jesli ktos kiedys gral nimi , albo sie troche orientuje w taktykach prosze pisac pod spodem , lub do mnie na pw.

ramos.a Partyzant

0
30.07.2013 16:06    #2
Bardzo bezsensowne pytanie. Z tego co się orientuję, to taktykę ustawiasz pod swój zespół. To zależy jakiego pokroju piłkarzy posiadasz w teamie. A jeżeli wolisz "gotowce" to znajdziesz kilkanaście na cmrev bądź innych stronach.
Hala Madrid! Hala Raúl!

http://www.youtu(...)BAoglxLQ

lancos3-11 Partyzant

0
30.07.2013 16:23    #3
Spróbuj sam. Gra Saint Etienne naprawdę nie jest trudna. Jeśli weźmiesz gotowca twoja satysfakcja z gry pozostanie na zerowym poziomie.

`Gekkou Partyzant

0
30.07.2013 16:24    #4
Ale czy ja mowie cos o gotowcu ? Chcialbym aby ktos mi pomogl ja po prostu stworzyc bo ja nie jestem jakims wielkim specem w taktykach >.<

sCan Partyzant

0
30.07.2013 16:33    #5
Jeśli to fm2012 to spróbuj tej taktyki: http://scan.(...)yka.html :)

lancos3-11 Partyzant

0
30.07.2013 16:42    #6
[quote="`Gekkou"]Ale czy ja mowie cos o gotowcu ? Chcialbym aby ktos mi pomogl ja po prostu stworzyc bo ja nie jestem jakims wielkim specem w taktykach >.<[/quote]
To nim zostań. Każdy ma w sobie coś z geniusza, o czym nie wie. Jak pierwszy raz grałem w FM-a, to wymyśliłem jakieś cholerstwo, przez które przegrywałem każdy mecz 1:2.:). Było tak jeszcze pięć razy, aż w końcu wyszedł mi walec rozjeżdżający wszystkich. Kombinuj. Zrób to sam.

Jedyna rada jaką mogę Ci dać, to zrób sobie trzy taktyki. Jedną polegającą na grze przeciwko potęgą (PSG), drugą na drużyny o twoim potencjale (Toulouse) i trzecią na słabszych rywali (Lorient). Do reszty dojdź sam. I pamiętaj. Najlepsze są wnioski, które sam wyciągniesz. :)

PS: Radzę zrobić sobie z 10 sparingów przed sezonem z nieco słabszymi od siebie rywalami (jacyś dobrzy drugoligowcy) i oglądaj je na klasycznym 2D w pełnym wymiarze czasowym, lub na szczegółowych. Po 20 minutach meczu unaoczni Ci się na przykład zbyt duża luka między obroną a pomocą, czy zbyt nonszalancka gra bocznych obrońców (to tylko przykłady). I gdy coś w tym stylu zauważysz to pokombinuj. Jak Ci się nie udadzą kombinację, to powiedz tu o problemie, a coś się zaradzi. :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.