Gram już w FMa od kilku lat, ale od jakiegoś czasu nurtuje mnie pewna rzecz. Jak wybrać na początku ligi, bazy danych i ustawienia zaawansowane, żeby mieć:
1. Jak największą ilość piłkarzy z różnych krajów do scoutowania i kupowania
2. Jak największe możliwości wyszukiwania talentów i młodych talentów
3. W miarę sensownie chodzącą grę, bo to nie sztuka ustawić 250k piłkarzy i mieć jednego wielkiego laga
Komputer mam całkiem niezły (i5, 8gb ram) i chciałbym wycisnąć z niego ile się da, żeby mieć jak najciekawszą rozgrywkę. Zauważyłem, że przy wyborze kilku-kilkunastu różnych lig, ma się ok. 50k piłkarzy nawet na dużej bazie. Dopiero po pogrzebaniu w opcjach zaawansowanych udaje się dodać kilkaset tysięcy więcej piłkarzy.
Co warto włączyć, a czym sobie nie zawracać głowy? Pomóżcie.
PS: FM 2015, chcę grać Ekstraklasę lub niższą ligę europejską
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
1. Jak największą ilość piłkarzy z różnych krajów do scoutowania i kupowania
2. Jak największe możliwości wyszukiwania talentów i młodych talentów
3. W miarę sensownie chodzącą grę, bo to nie sztuka ustawić 250k piłkarzy i mieć jednego wielkiego laga
Komputer mam całkiem niezły (i5, 8gb ram) i chciałbym wycisnąć z niego ile się da, żeby mieć jak najciekawszą rozgrywkę. Zauważyłem, że przy wyborze kilku-kilkunastu różnych lig, ma się ok. 50k piłkarzy nawet na dużej bazie. Dopiero po pogrzebaniu w opcjach zaawansowanych udaje się dodać kilkaset tysięcy więcej piłkarzy.
Co warto włączyć, a czym sobie nie zawracać głowy? Pomóżcie.
PS: FM 2015, chcę grać Ekstraklasę lub niższą ligę europejską
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Najnowsze posty