Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

polac Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.09.2015 10:26    #7901
Witam. Szukam klubu z średniej europejskiej bądź słabszej ligi Szwajcaria/Słowacja ,w ten deseń . Wymagań nie mam dużych ,byle w pierwszym sezonie po objęciu klubu nie trzeba było przedłużać kontraktów z 3/4 składu. FM 14 z update 14.3

Morkol Partyzant

0
27.09.2015 23:17    #7902
FM 15, Szukam zespołu z budżetem transferowym na początku ok. 20mln euro. Lubię sprowadzić 2-3 piłkarzy na początku za w miarę normalne pieniądze dlatego też nie chce jakichś wielkich zespołów w którym te 20mln mógłbym wydać na 1 piłkarza. Jak na razie udało mi się znaleźć tylko Swansea jako klub odpowiadający temu warunkowi. Liga nie gra roli

Morkol Partyzant

0
27.09.2015 23:47    #7903
Sorry ale nie widzę opcji edycji. Z tego co widzę to mało zespołów ma taki budżet. Nawet Bayern ma 20mln euro tylko. Albo Bayer ma 0. Więc domyślam się że mało będzie takich zespołów spełniających moje wymagania :D

michalg Partyzant

0
05.10.2015 12:13    #7904
Siemanko. Obecnie gram Realem ale powoli zaczyna mnie to nudzić więc szukam jakiegoś klubu do przyjemnej rozgrywki. Jeżeli chodzi o wymagania to:
-średniak z mocnej ligi lub potentat ze słabszej (Czechy, Dania itp)
-odpada liga angielska (natłok spotkań a pracę muszę pisać :/ ) i francuska
-klub w solidnej kondycji finansowej (nie mówię o milionach na transfery, po prostu, żeby nie miał długów ogromnych)
-najlepiej jakby nie grał od razu w LM (udział w eliminacjach może być)
FM 15. Ktoś coś poleci? Ograniczeniem jest to, że pogrywam na laptopie więc duża baza danych odpada :(

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.10.2015 o godz. 12:16

Campeones Partyzant

0
11.10.2015 18:19    #7905
Hejo!

Poszukuję klubu który nie zalicza się do faworytów a ma szanse na majstra, wykluczam ligę angielską, przydałoby się europejskie puchary również, dzięki!

mr_archie Partyzant

0
12.10.2015 18:48    #7906
[quote="Campeones"]Hejo!

Poszukuję klubu który nie zalicza się do faworytów a ma szanse na majstra, wykluczam ligę angielską, przydałoby się europejskie puchary również, dzięki![/quote]
Wolfsburg, Schalke, Valencia, Lyon?

Stalker.1255 Partyzant

0
14.10.2015 15:14    #7907
Czołem!

Szukam klubu, który nie jest faworytem nie musi mieć zbytnio budżetu oraz może szwendać się po niższych ligach. Za to warunek mam taki by miał obiecujących juniorów i szkółkę na poziomie. Najbardziej interesowałaby mnie Europa, ale nie Włochy spędziłem tam całe FM'owe życie i w końcu chciałbym zobaczyć trochę innego świata. W najgorszym wypadku mogą być to ligi z Brazylii/Argentyny, ale to już jako ostateczność.

Zymon Partyzant

0
18.10.2015 02:52    #7908
Panowie powiedzcie mi kto z was grał tak że miał w składzie samych zawodników z narodowością klubu ? Np. gram Lechem Poznań i w składzie mam samych Polaków. Próbował ktoś ? Myślałem o czymś takim ale jeszcze się waham. Chciałem takie coś zacząć w Lechu ale wiadomo w Polsce ciężko coś będzie zwojować samymi Polakami. Myślałem też o Manchesterze City (wiadomo kasa) lub Ajaxie. Próbowaliście ? Jak wrażenia ?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Maciejusz Partyzant

0
18.10.2015 02:58    #7909
[quote="Zymon"]Panowie powiedzcie mi kto z was grał tak że miał w składzie samych zawodników z narodowością klubu ? Np. gram Lechem Poznań i w składzie mam samych Polaków. Próbował ktoś ? Myślałem o czymś takim ale jeszcze się waham. Chciałem takie coś zacząć w Lechu ale wiadomo w Polsce ciężko coś będzie zwojować samymi Polakami. Myślałem też o Manchesterze City (wiadomo kasa) lub Ajaxie. Próbowaliście ? Jak wrażenia ?[/quote]

Jest fajna zabawa. Gra staje się trudniejsza, bo musisz się ograniczyć wyłącznie do rodzimych graczy, ale dzięki temu nie znudzi Ci się tak szybko. Lechem będzie ciężko, gdyż połowa składu to obcokrajowcy, więc na starcie musiałbyś zrobić wielką wyprz. City? Proponowałbym mniejszym klubem zacząć, gdzie nie będziesz miał wymagań typu: zdobądź mistrza. Będziesz miał czas na zapoznanie się z rynkiem i w razie wtopy nie wywalą Cię od ręki, bo nie zdobyłeś trofeów.

arasreal Partyzant

0
18.10.2015 09:23    #7910
[quote="Zymon"]Panowie powiedzcie mi kto z was grał tak że miał w składzie samych zawodników z narodowością klubu ? Np. gram Lechem Poznań i w składzie mam samych Polaków. Próbował ktoś ? Myślałem o czymś takim ale jeszcze się waham. Chciałem takie coś zacząć w Lechu ale wiadomo w Polsce ciężko coś będzie zwojować samymi Polakami. Myślałem też o Manchesterze City (wiadomo kasa) lub Ajaxie. Próbowaliście ? Jak wrażenia ?[/quote]

Mahdi na swojej stronie udostępnia karierę samymi Polakami w Ruchu Chorzów i Brytyjczykami w Burnley, możesz sobie przejrzeć.
Sam pomysł jest uważam ciekawy, bo gra staje się utrudniona. W City i Ajaxie raczej będzie trudno, bo będziesz miał stawiane wymagania od zarządu by zdobyć mistrzostwo. Zdecydowanie lepiej jakimś średniakiem.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.