Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.10.2015 13:33    #7911
Dobra, jako że minęło już kilka okienek transferowych, wracam ze swoją standardową kwestią: poszukuję zespołu, który ma w składzie jednego - dwóch zdecydowanie wyróżniających się (albo umiejętnościami, albo "głośnym" nazwiskiem) piłkarzy, wokół których zbudowany jest cały skład. Idealny przykład: FC Koeln za czasów Lukasa Podolskiego. Ktoś coś?
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
0
21.10.2015 16:38    #7912
[quote="Grzelo"]Dobra, jako że minęło już kilka okienek transferowych, wracam ze swoją standardową kwestią: poszukuję zespołu, który ma w składzie jednego - dwóch zdecydowanie wyróżniających się (albo umiejętnościami, albo "głośnym" nazwiskiem) piłkarzy, wokół których zbudowany jest cały skład. Idealny przykład: FC Koeln za czasów Lukasa Podolskiego. Ktoś coś?[/quote]
Może Bayern? Słyszałem, że wokół Lewandowskiego zbudowany jest całkiem porządny zespół.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Pucek Stachanowiec

0
21.10.2015 18:40    #7913
Może Sevilla?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Adler89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
21.10.2015 18:42    #7914
Ja mam troche inny problem. Zdecydowalem, ze w nowej odslonie FMa bede tworzyl wlasny klub i z niego sprobuje zrobic potege. Mam tylko jeden problem. Nie mam pojecia czy stworzyc go w Polsce czy w Niemczech. Bundesliga jest moja ulubiona liga, aczkolwiek fajnie wiadomo grac w rodzimej. Nie mam pojecia jak moge zdecydowac. O ile z wyborem klubu zawsze sobie radzilem tak tutaj nie wiem co brac pod uwage, bo wiadomo, ze to wybor innej masci :)

Pucek Stachanowiec

0
21.10.2015 18:46    #7915
W Niemczech ciekawszy będzie rozwój. W Polsce stosunkowo szybko stworzysz drużynę dominującą nad innymi - wystarczy jeden awans do Ligi Mistrzów.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Adler89 Partyzant

0
21.10.2015 18:58    #7916
Racja. Wiec rzeczywiscie Niemcy maja wiekszy sens. Ciekawe czy wielkosc miasta z jakiego bedzie nasz klub bedzie mial znaczenie, np w przyciagnieciu sponsorow. Np ze kluby z Berlina beda mialy latwiej niz z jakiejs wiochy. Nie wiadomo nic na ten temat?
A tak btw wiem ze to nie ten temat ale nie chce juz zakladac innych wiec dokleje sie do moje postu :), mianowicie obilo mi sie o uszy, ze ma byc jakas opcja syna w FMie?? Ktos moglby mnie odeslac do odpowiedniego artykulu, tematu na forum, badz wyslac info na prv, zeby tutaj nie zasmieciac tym tematem? Bylbym wdzieczny :)

zachi Zgred Manifestant

0
21.10.2015 19:17    #7917
[quote="Pucek"]W Niemczech ciekawszy będzie rozwój. W Polsce stosunkowo szybko stworzysz drużynę dominującą nad innymi - wystarczy jeden awans do Ligi Mistrzów.[/quote]
+myljon

Na marginesie - odkąd w FM wróciłem do Bundesligi (po grze w PL oraz ITA), to zdecydowanie odżyłem. Inna sprawa, że FM i tak mnie wk... zdenerwował i ponownie musiałem z nim się rozstać. Na jakiś czas ;).

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.10.2015 o godz. 19:19

Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

kondzik123 Partyzant

0
25.10.2015 08:04    #7918
Chcialbym zaczac ostatnia kariere przed nowym FMem, obojetnie jaka liga, najlepiej jakby miala lige rezerw i zespol musi byc sredniakiem bez pucharow.

rapechuck Trybun Ludowy

0
25.10.2015 09:20    #7919
Strzelałbym w West Ham United.

Pretty bubbles in the air!

paweldemon Partyzant

0
25.10.2015 10:05    #7920
Gra na dłuższą metę w polskiej lidze miałaby sens, gdyby wraz ze wzrostem reputacji ligi i drużyn zwiększałyby się nagrody za wygranie tej ligi i pojawiali się bardziej hojni sponsorzy...oczywiście mogę tylko pomarzyć, że tak już będzie wraz z nadejściem nowej odsłony...jak to mówią nadzieja umiera ostatnia ;P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.