Witam, po 2 sezonie w Liverpoolu postanowiłem rozejrzeć się utalentowanymi newgenami. Znalazłem ich trochę, ale postanowiłem troszke zgrzeszyć i ściągnąłem FM Genie Scout. Otóż okazało się, że jeden z zawodników znajdujących się na mojej liście życzeń (15-latek z Argentyny) ma PA 200! Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, a gram w FM od pamiętnej 07 Oczywiście od razu chciałem go ściągnąć do siebie, ale zarówno przy propozycji kontraktu bez wiedzy jego klubu, jak i normalnym kupnie z klubu zawodnik przechodzi do mnie za ponad 2 lata (gdy skończy 18lat) i nie otrzymuje pozwolenia na pracę. Nie chcę tak dobrego 18latka kisić przez 3 sezony na wypożyczeniu, (bo tyle to trwa, prawda?) bo on już teraz mógłby być 3-4 napastnikiem w klubie. Wtedy użyłem pierwszy raz edytora. Zamieniłem go z jakimś słabym juniorem i od razu miałem go w składzie. Podpisałem z nim nowy kontrakt, ale tu znowu do akcji wkracza brak pozwolenia na prace! Nie wiem co mam teraz zrobić, żeby go mieć, nawet nie od razu, ale chociaż po ukończeniu 18 lat.
Najnowsze posty