kadra Ghany / brak 3 bramkarza na mundial...

haszysz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.01.2010, 00:40    Pytanie
lipa

prowadze sporting i objałem ghane. mam termin przydzielenia kadry na mundial... w kadrze tylko 2 bramkarzy, gram na duzej bazie patch 10.0.2 rzecz jasna

w wyszukiwaniu filtrem klubowym , jest 3 bramkarz, ale powolac go nie moge, gdyz nie chce grac w kadrze, interakcje zrobiłem z nim, przekonuje go do powrotu , no ale jest problem... trzeba konynuowac... a nie moge bez udzielenia koniecznek odpowiedzi,,,,

co robic...

zrezygnowac z ghany >

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
05.01.2010 01:09    #1
a) urlop
b) nie ma żadnego młodziaka?
c) nie obejmować reprezentacji krajów, których nie załaduje się ligi, bądź nie wczyta wszystkich piłkarzy na początku.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Jacob-CFC Partyzant

0
05.01.2010 10:28    #2
Może opcja automatycznego wyboru składu, albo spróbuj zostawić jedno wolne miejsce.

parachutes Młody aktywista

0
05.01.2010 10:58    #3
urlop na jeden dzień, jak pisze M8_PL
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Robi2009 Młody aktywista

0
05.01.2010 14:33    #4
Zostaje jeszcze stworzyć jakiegoś szaraka i edytorem FMRTE przyznać mu narodowość ghanijską.
There's nothing to fear except the fear itself

szfedo Przodownik pracy

0
05.01.2010 16:51    #5
[quote=Robi2009]Zostaje jeszcze stworzyć jakiegoś szaraka i edytorem FMRTE przyznać mu narodowość ghanijską.[/quote]

Albo dać Llorisowi albo Akinfiejewowi (nie wiem jak odmienic jego nazwisko oO) :P a na poważnie może przeskautuj FMRTE całą bazę danych, bo w wyszukiwaniach nie masz ukazanych wszystkich możliwych piłkarzy. Byłby Genie lub FMScout na 10.2 to byłoby prościej :P

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.01.2010 o godz. 16:53

haszysz Partyzant

0
05.01.2010 18:12    #6
urlopem sie udało , przebrnąc , potem jeszcze raz

tylko byl problem ze skladem, andre ayew powolany np. ktory rozegral w mojej kadrze mecz przed mistrzostwami nie był obecny, w ogole w kadrze bylo paru labsów ktorych wyrzucilem wczesniej ,ale tez paru ktorym dalem sznase , moja kadra na mistrzostwa miała tylko 1 bramkarza po tych urlopach. drugi obecny w grze . ktory byl w kadrze i byl kontuzjowany w kadrze na mundial juz sie nie pojawił

ogolnie to lipa z repre niemiec czy japonii , fikcja totalna, z grupy z serbia i fikcyjnymi szwabami oraz arabia wyszedlem na 2 msc...

no ale w tej grze zabawa w selekcjonera to dziadostwo, prawie za kazdym razem mozna objac WKS , wczesniej miałem mozliwosc kamerunu ale nie gral na mudnialu, teraz tez moglem ghane lub wks obie na mundial jechały... po mistrzostwach bez problemu mozna dostac argentyne lub brazylie ,a kiedys w poprzednich managerach bylo marzeniem ) prawie nikogo uznanego nie da sie wziasc do sztabu szkoleniowego takiej ghany, reprezentacjie mlodziezowe tez praktycznie nie istnieja , niby duza baza danych , a ten tryb reprezentacji jest tak niedopracowany ,ze szok , tylko zniechęca, to samo w WKS , wszystkich pilkarzy w grze jest moze ze 40 z takjim obywatelstwem

duzy minus , nie wiele lepiej z ameryki południowej

dawid3009 Partyzant

0
05.01.2010 18:40    #7
weś dwóch bramkarzy na mundial:D, ja tak robię

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.01.2010 18:41    #8
[quote=haszysz]ogolnie to lipa z repre niemiec czy japonii[/quote]
Domyślam się, że nie masz oryginalnych składów tych drużyn. Aby to zmienić usuń plik "fake" z:
Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2010/db/[nazwa bazy danych]/lnc

Użytkownik uznał post za pomocny

Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

parachutes Młody aktywista

0
05.01.2010 19:19    #9
[quote=dawid3009]weś dwóch bramkarzy na mundial:D, ja tak robię[/quote]
1. na Mundial trzeba wziąć minimum 3 w FM 2010
2. o czym zresztą informuje temat
3. weź
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.