kadra Ghany / brak 3 bramkarza na mundial...

haszysz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.01.2010, 00:40    Pytanie
lipa

prowadze sporting i objałem ghane. mam termin przydzielenia kadry na mundial... w kadrze tylko 2 bramkarzy, gram na duzej bazie patch 10.0.2 rzecz jasna

w wyszukiwaniu filtrem klubowym , jest 3 bramkarz, ale powolac go nie moge, gdyz nie chce grac w kadrze, interakcje zrobiłem z nim, przekonuje go do powrotu , no ale jest problem... trzeba konynuowac... a nie moge bez udzielenia koniecznek odpowiedzi,,,,

co robic...

zrezygnowac z ghany >

Guezmir Młody aktywista

0
05.01.2010 19:22    #10
40 zawodników WKS? Wolne żarty. Trzeba robić tak jak napisał M8_PL - zaznaczyć dodatkowo piłkarzy o narodowościach jakie interesuje Cię w perspektywie objęcia konkretnych zespołów narodowych. Polecam wybór piłkarzy o krajowej reputacji. Osobiście do własnej rozgrywki wybrałem dużą bazę plus 12 najsilniejszych lig i piłkarzy o krajowej reputacji z ok 50 krajów. Daje to 69 tys zawodników w bazie. wieczorem sprawdzę ilu jest z WKS i Ghany i wyślę Ci donos.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 05.01.2010 o godz. 19:25

"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.01.2010 19:29    #11
Z WKS żadnych problemów nie ma. Objąłem ich przed mundialem, miałem bardzo szeroką listę piłkarzy do wyboru, bramkarzy było z 15 ;). A tak BTW to 4 miejsce zająłem :].

Guezmir Młody aktywista

0
05.01.2010 19:37    #12
[quote=Marcin22]Z WKS żadnych problemów nie ma. Objąłem ich przed mundialem, miałem bardzo szeroką listę piłkarzy do wyboru, bramkarzy było z 15 ;). A tak BTW to 4 miejsce zająłem :].
[/quote]

Tworząc bazę zaznaczyłeś dodatkowo grajków z obywatelstwem WKS?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.01.2010 o godz. 19:43

"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

haszysz Partyzant

0
05.01.2010 22:10    #13
ale jaka baza danych, odstawcie twarde albo zmieńcie dealera...

skąd niby moge wiedziec na jaka kadre sie zdecyduje zaczynajac gre ?

owszem ,
najczęściej jest możliwość objęcia WKS , lub innej afrykańskiej repry ale to loteria raz będzie kamerun raz nigeria

z tym -- db -- w folderze dobry patent, ciekawe czy jak wtrakcie gry to zrobię , to zadziała

na uaktualnieniu patcha każdym,wcześniejsza gra chodzi bez problemy, przynajmniej tak jest w statusie wersji

a właśnie a propo bazy danych...

jak ktoś poważnie myśli o czarnucha i ich prowadzeniu, to niech lepiej jakiś murzyński patch dodatkowy zainstaluje

ja już prowadzę brazylie

lipa totalna, gram mistrzostwa swiata 2010 , a cwierćfinał zamiast rpa odbywa sie w bratysławie na tehetym polu czy jakos tak, żenada

Guezmir Młody aktywista

0
05.01.2010 22:18    #14
ty odstaw twarde i nas nie obrażaj, bo chcemy Ci pomóc. Napisałem jak ja robię, nie chcesz spróbować to Twoja sprawa, ale nie żal się, że masz mało grajków w grze.

haszysz Partyzant

0
05.01.2010 22:19    #15
a no i ta ghana na mundialu miałem tylko jednego bramkarza, po omijaniu problemu urlopem

słowacja mecz ćwiercfinałowy grała ze mną... u siebie

rzecz jasna. ja nie wiem jak taka tandete mozna zrobic

haszysz Partyzant

0
05.01.2010 22:23    #16
chłopaku ja żartuje...

bo piszesz bzdury, co ja niby we wrózke bede sie bawił i tworzył baze z nadzieja o konkretnej kadrze... ze moze kiedyś

dużo niedociagniec w tej grze taki głupich, nawet pucha euro vczli ta liga europejska , ani nazwy ani hajsu co to za pienadze sa tam. wiecej na sparingi sie wydaje... ;]

haszysz Partyzant

0
05.01.2010 22:25    #17
ps, w twoim avatarz eto aruna kone ?

Guezmir Młody aktywista

0
05.01.2010 22:25    #18
jakim dla Ciebie problemem jest przy tworzeniu bazy na starcie gry dorzucić zawodników o krajowej reputacji z ok 50-60 krajów. jesli duży to sorki, myślałem, że chcesz dobrej rady.

Edit:

http://img69(...)ywks.png

piłkarze z obywatelstwem WKS w mojej grze: 384. Bramkarze: 21. voila!

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.01.2010 o godz. 22:28

Guezmir Młody aktywista

0
05.01.2010 22:29    #19
[quote=haszysz]ps, w twoim avatarz eto aruna kone ?[/quote]
pytaj o to w donosach albo komentarzach pod profilem. Nie, to Mamadou Sakho z PSG.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.