Kiedy do Polski???

Krystian88 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.07.2007, 17:53    Pytanie
Witam! Mam pytanie dotyczące obcokrajowców w lidze polskiej. Czy istnieje jakaś możliwość, aby za kilka sezonów w polskiej lidze zagrali np. obywatele Wielkiej Brytanii i innych krajów, z których nie chcą na starcie przychodzić? Czy wygrywając kilkakrotnie Ligę Mistrzów bądź Puchar UEFA mogę podnieść reputację kraju?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.07.2007 15:05    #20
aha no to możliwe

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.07.2007 15:06    #21
ale henry i cr7 to pewnie nie byli XD

Micro Ice Młody aktywista

0
31.07.2007 15:08    #22
Alexandre Mendy i Ludovic Sylvestr jakoś tak!! Ale miałem z nich pożytek !!

kyczy7 Przodownik pracy

0
31.07.2007 15:28    #23
Mendy ? to raczej nie ten co gra podajże w PSG ? ;> raczej nie ! :) ... ale i tak dobrze miec piłkarzy z kraju rozwinietego w polskim klubie :D To nadaje takiego prestiżu, pewności siebie i strachu rywala :P eheheh

Micro Ice Młody aktywista

0
31.07.2007 15:33    #24
No ale oni byli całkiem całkiem to nie ten Psg

Fenix Partyzant

0
31.07.2007 16:42    #25
Oj, ten temat porusza naprawdę istotny problem który denerwuje niejednego FM-aniaka. Ktoś wspomniał że kupił do Legii Carstena Janckera i muszę przyznać, że mnie kiedyś tez udało się go ściągnąć, a co ciekawe później już mi to się nie udawało. Tez chyba grałem na patchu RRU albo na 7.0.1 raczej tym drugim. Wtedy sporo majstrowałem w edytorku i na próbę zrobiłem swój własny klub PKP Dwór który wszystko miał wysoko - finanse, reputację itd. startował z II ligi tak na próbę. Polskiej ekstraklasie dałem reputację 20 podobnie jak krajowi na maxa. I gdy awansowałem do pierwszej i z pwoodzeniem grałem w pucharach to ciągle przychodzili do mnie co najwyżej Serbi, Rumuni, Argentyńczycy, Brazylijczycy, Bośniacy, Rosjanie czy Ukraińcy. Zgadzali się tacy jak Szewczenko (nie lubię go tak w ogóle bo to laluś), Mutu, Stanković, Hleb, Ortega, Palermo, Izmailov, Kerzhakov, Gusev, Rat, Leyrielton i wielu wielu innych ale NIGDY nikt z Niemiec, Francji, Portugalii, Hiszpanii, Włoch czy z Anglii nawet z III ligi! Tylko ten Jancker raz udało mi go się cudem sprowadzić. A tak to nic.

A, jeszcze w poprzednim FM-ie miałem Ibrahimę Bakayoko w ataku i Del Piero jako grającego asystenta....

Fenix Partyzant

0
01.08.2007 20:37    #26
No i dzisiaj udało mi się dość nieoczekiwanie ściągnąć jednego z rodowitych NIEMCÓW! W 2010 roku kupiłem do Bełchatowa 36-letniego obrońcę Dinama Zagrzeb Jensa Nowotnego, awięc Niemca - przypomnę, że mimo polskiego nazwiska nie ma on nic wspólnego z naszym krajem!

kyczy7 Przodownik pracy

0
01.08.2007 22:36    #27
teraz juz ma bo przeszedł do Ciebie :P do POLSKIEGO klubu ! :) ... to chyba był z twojej strony taki trick ze mozna bo po co Ci 36-letni Jens ? Trick ze mozna ! Rzadko a jak coś to cienkich emerytów ! Nom ale jednak paru mozna :)

eMiKa Młody aktywista

0
01.08.2007 23:39    #28
Feniks,sciagnales go tylko z jednego powodu-chlopak garl w lidze o podobnej reputacji do Polskich klubow.Z tak slabej ligi jak chorwacka przeszedl by do Polski i Hiszpan gdyby tam gral,takie sa realia FM'a popatrz na Francuzów z Bulgarskiej/Rumunskiej Ligi,badz na Holendra z Ukrainskiej,nie wspomne o Portugalczyku z Litewskiej-oni wszyscy przejda do Ciebie!!!
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Fenix Partyzant

0
02.08.2007 11:44    #29
No właśnie stary już trochę jest ale ma cały czas dobre atrybuty i był ... za darmo ;) No i także go lubię i pamiętam z występów w Bundeslidze.

eMika może rzeczywiście masz rację dzisiaj coś popróbuję .... w końcu mogę się pochwalić nie lada sukcesem w pierwszym sezonie GKS-em Bełchatów zdobyłem dublet, a w składzie brylowali choćby Wang Dalei, Paweł Strąk, Omar Andrade, Florin Bratu (ten co grał w Valenciennes i Nantes), Veljko Paunović (Był za friko), Bronowicki, Jarzębowski czy znakomici regeneranci - Dusan Gajić albo Egipcjanin Ragab.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution