U mnie jakiś Bułgar miał usypać "złote góry" CSKA Sofii z 26 mln euro, ale nic z tego nie wyszlo (pocz. gry lato sez. 11/12, a potem (grudzien 2012) Wolfgang Overath po miesiącu negocjacji kupił FC Koeln i sobie tam poszedłem gdyż sypnął 75 mln na spłatę długów, infrastrukturę, a resztę (niestety tylko 5 mln zostało) rzucił mi na transfery. Zobaczę ile da mi teraz kasy w 12/13, bo jak przejmowałem władzę po jakimś Norwegu to klub był na ostatnim miejscu po rundzie jesiennej, a ja mecze o stawkę zaczynałem w nowym roku. Koniec końców nie przegrałem żadnego meczu (11 remis z Bayernem, który nomen omen zadecydował potem o mistrzostwie), zdobyłem wicemajstra z 64 pkt; Bayern 66 pkt i mam za chwilę finał Pucharu Niemiec z jakimś zespołem z Dritte Bundesligi. Trochę rozczarowany jestem po zaglądnieciu do FMRTE, gdyż okazuje się, że prezes jest tam samo rozrzutny jak Mubarak (gdyż dobry wujek na front end jest), ale nie ma czym rzucać bo zasobność wynosi 1 w porównaniu do 20 Mubaraka lub chyba 13 Kerimowa :/
Najnowsze posty