LIGI GRYWALNE- PILNE!

Lampris Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.06.2009, 20:23    Pytanie
Mam takie pytanie: Jakie grywalne ligi wybrać, żeby mieć większość talentów, żeby gra sprawiała frajdę, a zarazem żeby przy 7 czy 8 sezonie nie" muliła". Wiem że to jest indywidualna kwestia każdego gracza, ale może jesteście w stanie mi coś poradzić np. na jakiej bazie i ligach gracie? Mam takie dylematy gdyż kiedyś wybrałem prawie wszystkie ligi i na początku wszystko było ok, mogłem cieszyć się ligami w Indiach czy Singapurze, ale z czasem gra chodziła dość wolno mimo iż mam dobrego kompa 2 rdzenie i wgl. Z góry dzięki za odpowiedzi, i za wyrozumiałość gdyż ten temat jest dość "dzwiny", ale cóż liczę na Was i Wasze doświadczenie. Pozdro for all.

Adrim Młody aktywista

0
12.06.2009 20:32    #1
Nie wiem co Tobie może sprawić frajde, więc napisze Ci jak ja wybieram ligi. Zawsze obie polskie, no bo nasze :) Zawsze wszystkie angielskie i hiszpańskie bo najlepsze. I albo zostaje przy nich gdy gram którymś z zespołów tych państw lub dodaje jeszcze ligę z 4 państwa jeśli grać będę zespołem z tegoż właśnie państwa. Tak jak teraz gram Bayernem więc do pol, his i ang dodałem ligę niemiecką. A co do bazy gram zawsze na dużej.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 12.06.2009 o godz. 20:34

Lampris Partyzant

0
12.06.2009 20:48    #2
No ok ale np. wtedy nie będę miał talentów z argentyny chyba iż wybiorę dodatkową opcję wszystkich piłkarzy z danego kraju, czyż nie?

Adrim Młody aktywista

0
12.06.2009 20:51    #3
No jak chcesz mieć dużo piłkarzy z Argentyny to tak musisz zrobić. No albo dodaj jeszcze lige argentyńską po prostu

Lampris Partyzant

0
12.06.2009 20:56    #4
Dzięki za pomoc i sugestie.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.06.2009 23:43    #5
Jeżeli wiesz że nie będziesz grał w danej lidze to chyba zbędne jest jej wybieranie bo przez to zamula gra. Wystarczy że weźmiesz dodatkowych piłkarzy z tej ligi.
Ja osobiście wybieram dwie hiszpańskie dwie angielskie jedną włoską i jedną francuską, dodatkowo wszyscy piłkarze z ameryki południowej Argentyny, Brazylii, Chile, afryki WKS, Kamerun, Nigeria, Ghana a z europy wszystkie które są grywalne i dodatkowo Niemcy, Holandia, Portugalia, Serbia, Chorwacja.

Lampris Partyzant

0
13.06.2009 09:11    #6
Nie no to się zgadza jeszcze raz wielkie dzięki, a jak już tak ładnie mi odpowiedzieliście to zaserwuje jeszcze jedno pytanko: Czy jesteście w stanie polecić mi jakiś ciekawy klub, przeważnie gram Arką Gdynia, gdyż jestem z Gdyni i po prostu kibicuje Arce. Czasem sięgnę po jakąś Odrę Opole itp. ale teraz poszukuję nowych wyzwań i potrzebuję porady. peace.

maciekigood Młody aktywista

0
13.06.2009 09:47    #7
Spróbuj któregoś z Ligue 2 albo Paris FC z National, też we Francji (bardzo ciekawy klub). Serdecznie polecam.

Lampris Partyzant

0
13.06.2009 09:51    #8
Ok, zastanowię się, jeszcze jakieś propozycje?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
13.06.2009 09:55    #9
Anglia, Hiszpania, Włochy, Francja, Portugalia, Holandia, Niemcy, Brazylia, Argentyna. To jest mój stały układ jak zaczynam Nową Grę.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.