LIGI GRYWALNE- PILNE!

Lampris Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.06.2009, 20:23    Pytanie
Mam takie pytanie: Jakie grywalne ligi wybrać, żeby mieć większość talentów, żeby gra sprawiała frajdę, a zarazem żeby przy 7 czy 8 sezonie nie" muliła". Wiem że to jest indywidualna kwestia każdego gracza, ale może jesteście w stanie mi coś poradzić np. na jakiej bazie i ligach gracie? Mam takie dylematy gdyż kiedyś wybrałem prawie wszystkie ligi i na początku wszystko było ok, mogłem cieszyć się ligami w Indiach czy Singapurze, ale z czasem gra chodziła dość wolno mimo iż mam dobrego kompa 2 rdzenie i wgl. Z góry dzięki za odpowiedzi, i za wyrozumiałość gdyż ten temat jest dość "dzwiny", ale cóż liczę na Was i Wasze doświadczenie. Pozdro for all.

Lampris Partyzant

0
13.06.2009 10:03    #10
Ok ale teraz chodzi mi o konkretne klubu, jesteś w stanie coś polecić?

Szemek Ekspert

0
13.06.2009 11:18    #11
Queens Park Rangers, West Bromwich Albion, Braintree Town, Manchester City, Fiorentina, Paris Saint Germain, Utrecht, Wolfsburg, Bayer Leverkusen, Hoffenheim, Newcastle, Leeds, Korona Kielce

najlepiej załóż nową grę, zapisz zanim dodasz menadżera i wtedy wejdź do kilku klubów sprawdź który Ci odpowiada i wczytaj sejva obejmując ten klub
"To tylko Internet k*rwa."

legia Partyzant

0
13.06.2009 12:42    #12
Najlepsze talenty znajdzie w Ligach; Brazylijskich, Argentynskich, Portugalskich no m i we Srodkowej Europie . Najlepiej tez aby twoj klub miał bardzo rozwinietych scout-ów.

Lampris Partyzant

0
13.06.2009 13:57    #13
Chyba jednak zostanę przy Polsce, 1 liga np. dolcan ząbki lub warta poznań to moje przeznaczenie na dziś dzień, a dopiero potem pomyślę o tych lepszych drużynach. Dzięki wszystkim, powodzenia w grze!

hidalgo4 Młody aktywista

0
13.06.2009 14:28    #14
ja polecam jeszcze ROsje i ukraine tam jak zawsze kopalnia nawet dla lepszych klubow

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution