Mecz wariuje gdy dochodzi do seri rzutów karnych.

Wojtasgda Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.04.2009, 12:15    Pytanie
Mój problem polega na tym, że grając w eliminacjach do LM miałem wynik remisowy w dwumeczu i.. były rzuty karne...
No właśnie i tu pojawia się problem ponieważ:
1. Gra pokazuje mi, że karne wykonują zupełnie inni gracze niż Ci których desygnowałem.
2. Karny wygląda tak, że zawodnik podbiega do piłki gra staje i pokazuje się napis gol
3. Mimo, że wydaje się, że wszyscy karne trafiali to jest kilka nie trafionych
4. Gdy dochodzi do końca meczu a raczej karnych gra staje i nic nie rusza... zamiast dalej jest pauza, a gdy wszedłem w taktykę zespołu miałem rozmowę motywacyjną, ale po zatwierdzeniu jej nic się nie zmieniło
I moje pytanie jest takie czy da rade to jakoś obejść i czym to może być spowodowane.

batata Przodownik pracy

0
05.04.2009 12:31    #1
Masz zainstalowanego patcha 9.3.0, bo on miał naprawiać błędy z karnymi ?

hidalgo4 Młody aktywista

0
05.04.2009 15:59    #2
mialem cos podobnego ale innego gralem o superpuchar europy niby w rzutach karnych przegralem 13-12, a po przetworzeniu bylo ze wygralem 5-3 i badz tu madry...

mam orginal angielski i patch 9.3.0 bez wersji poprzednich

13adi13 Partyzant

0
14.04.2009 19:33    #3
zrob se urlop jak beda karne

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
14.04.2009 22:12    #4
[quote=13adi13]zrob se urlop jak beda karne[/quote]
Urlop w środku meczu? Pomyśl dwa razy, zanim coś napiszesz.
twitter.com/Ceyvol

ciapciak Partyzant

0
14.04.2009 23:21    #5
[quote2=Ceyvol][quote=13adi13]zrob se urlop jak beda karne[/quote]
Urlop w środku meczu? Pomyśl dwa razy, zanim coś napiszesz.[/quote2]
Tak, urlop w środku meczu... Co w tym dziwnego/trudnego/nadzwyczajnego...? Bierzesz urlop a dalej mecz prowadzi asystent. Tak jakbyś wyszedł do szatni podczas karnych ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.