Witam! Chciałbym sie dowiedzieć czy tylko ja mam taki jakby problemik z nazwą dla taktyki. Rozpoczynając grę, standardowo w skład - taktyka mamy ustawioną już formacje 4-4-2. Dlaczego jak zaczynam ją sam modyfikować, zmieniać pozycję ustawiać strzałki rajdów itp. itd. to nazwa się automatycznie nie zmienia, czy tam na 4-5-1 itp. czy nawet przykładowo 4-4-2 (zmodyfikowane).
Z tego co pamiętam to w FM 07 jak sie wprowadziło jakąś zmiane to automatycznie w górnym lewym rogu tam gdzie mamy nazwę taktyki dochodził napis że "zmodyfikowane".
Chociażby sam dopisek "zmodyfikowane" powinien sie pojawiać.
przykładowo 4-4-2 - coś tam poustawiam, pozmieniam to nazwa powinna automatycznie się zmienić na "4-4-2 zmodyfikowane". Tak jak to miało miejsce w poprzednim FMie. Już pominę że daję 5 zawodników w linii pomocy to i tak zostaje nazwa nie 4-5-1 a 4-4-2 ...:/ ?
Czy Wy też tak macie? Czy może jest to normalne w obecnym Fmie.
Czy ja mam może jakiś błąd bo już sam nie wiem.?
pozdrawiam.
Z tego co pamiętam to w FM 07 jak sie wprowadziło jakąś zmiane to automatycznie w górnym lewym rogu tam gdzie mamy nazwę taktyki dochodził napis że "zmodyfikowane".
Chociażby sam dopisek "zmodyfikowane" powinien sie pojawiać.
przykładowo 4-4-2 - coś tam poustawiam, pozmieniam to nazwa powinna automatycznie się zmienić na "4-4-2 zmodyfikowane". Tak jak to miało miejsce w poprzednim FMie. Już pominę że daję 5 zawodników w linii pomocy to i tak zostaje nazwa nie 4-5-1 a 4-4-2 ...:/ ?
Czy Wy też tak macie? Czy może jest to normalne w obecnym Fmie.
Czy ja mam może jakiś błąd bo już sam nie wiem.?
pozdrawiam.
//Edytowano 3 razy, ostatni raz 29.04.2008, 14:46
Najnowsze posty