Gram drugi sezon Gladbach w Bundeslidze w LM w grupie rozgrywałem dziś mecz z Interem i to co się stało w tym meczu jest mega wałkiem, bo inaczej nie można tego nazwać. Grałem na wyjeździe na San Siro i w 49 minucie po stałym fragmencie Guarin pakuje mi gola na 1:0 wyświetla się komunikat, że gość strzelił gola ale wynik wyświetlony nadal jest 0:0 Mówię dziwna faza, no ale nic gram dalej w 58 minucie bramka dla mojej ekipy Luuk De Jong i co znowu bez zmian wyniku 0:0, myślę sobie co jest na pasku na dole dwie piłeczki widoczne, a tu takie jaja No nic gram dalej dochodzi 79 minuta i nagle wynik się zmienia na 1:0 dla Interu strzelcem Llorente problem w tym, że nie było nawet akcji bramkowej Przegrałem ten mecz 1:0 i byłem solidnie wkurzony. Po meczu specjalnie przeanalizowałem raport meczowy i powtórki by sprawdzić czy aby te gole nie padły ze spalonego i były to jak najbardziej prawidłowo zdobyte bramki. Przyznam, że niezła jazda pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego Mieliście do czynienia z takimi błędami w rozgrywce ????
Ps. Ta gra ma pełno crash dumps to wiem, ale żeby takie jajca odchodziły to masakra. W dodatku nie każdy save się wczytuje, także nie zaciekawie ta odsłona wygląda pod względem niedoróbek.
Ps. Ta gra ma pełno crash dumps to wiem, ale żeby takie jajca odchodziły to masakra. W dodatku nie każdy save się wczytuje, także nie zaciekawie ta odsłona wygląda pod względem niedoróbek.
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 05.01.2013, 20:38
Najnowsze posty