Nowe FM Revolution - uwagi i błędy

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.04.2012 14:18    #1201
Jakby co, to naprawiłem edycje komentarzy na forum.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

krzan20 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
08.04.2012 17:29    #1202
Mam problem, po zalogowaniu, gdy włączę jakiś temat na forum, manifest czy moje donosy to natychmiast mnie wylogowywuje. Można coś z tym zrobić?
Amen

Falcon Przodownik pracy

0
10.04.2012 19:48    #1203
Czy te białe kreski które pojawiają się pod niektórymi komentarzami to jakiś nowy problem czy jakaś nowość? Bo sam nie wiem
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
10.04.2012 19:54    #1204
Odkreślają treść od sygnatury.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Czarls Partyzant

0
14.04.2012 19:37    #1205
Chciałbym zaproponować pewną zmianę w Manifestach. Czy byłaby możliwość, aby podczas pisania notki ta automatycznie zapisywała się w formie kopii roboczej? Właśnie napisałem dość długą notkę, po czym chcąc ją dodać okazało się, że moja sesja wygasła i cała praca poszła na marne. Oczywiście to też trochę mój błąd, bo mogłem pisać w MS Word bądź w notatniku, lecz myślę, że serwis również powinien dbać o pracę użytkowników.
Nie naruchasz się na zapas

Szemek Ekspert

0
15.04.2012 17:28    #1206
Mój post, spod jednego z Manifestów. To jest właściwe miejsce dla niego.

[quote="szemek"]To już powoli przestaje być zabawne. Redakcja IMO powinna:

1. Gdzieś u góry działu przykleić poradniki pisania manifestów - na stronie są co najmniej dwa.
2. Jakieś hall of fame, dla najlepszych tekstów. Raczej archiwalnych, ale to zawsze jest do dogadania. Pisane aktualnie mogą być w innym dziale.
3. Dział o nazwie "szambo", dla pojedynczych tekstów, które były najsłabsze. Tutaj może decydować głos większości użytkowników.[/quote]
"To tylko Internet k*rwa."

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
15.04.2012 17:42    #1207
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Szemek Ekspert

0
15.04.2012 17:59    #1208
Oj tam, oj tam ;) Możesz to usunąć? Bo ja nie mogę :/ W ogóle to bez sensu, dwa podobne tematy - to jest moja uwaga i wg tego jest to odpowiednie miejsce. Całkiem zapomniałem o tym drugim, tak jakby się pokrywają w tej tematyce.
"To tylko Internet k*rwa."

WariatCFC Młody aktywista

0
15.04.2012 18:09    #1209
Jak najadę komuś na rangę, to nie wyświetla się ile razy pomógł, czy też powód otrzymania reakcjonisty.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
15.04.2012 18:44    #1210
[quote="Czarls"]Chciałbym zaproponować pewną zmianę w Manifestach. Czy byłaby możliwość, aby podczas pisania notki ta automatycznie zapisywała się w formie kopii roboczej? Właśnie napisałem dość długą notkę, po czym chcąc ją dodać okazało się, że moja sesja wygasła i cała praca poszła na marne. Oczywiście to też trochę mój błąd, bo mogłem pisać w MS Word bądź w notatniku, lecz myślę, że serwis również powinien dbać o pracę użytkowników.[/quote]
Nie wiem, czy mamy takie możliwości, ale postaramy się poszukać rozwiązania tego problemu.
twitter.com/Ceyvol

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.